Fashion showgossipΜεσσηνίας

Super Προσφορά 50% σε Καλοκαιρινά ρούχα & Χειμωνιάτικα στο Γ. Παναγιωτόπουλος

Μην χάσεις το τριήμερο Σάββατο 26-9 και Δευτέρα 28-9 Τρίτη 29-9 με  τις απίστευτες προσφορές σε γυναικεία ρούχα στην  Μπουτίκ του Γρήγορη Παναγιωτόπουλου στην Μεσσήνη. Φορέματα, παντελόνια κι άλλα , να η ευκαιρία να φτιάξεις τη ντουλάπα της επόμενης μέρας με 50% οικονομία στο budget.

Επειδή το στυλ, όμως είναι πάνω από μόδες και τρεντ, επειδή μια στιλάτη γυναίκα ξέρει τι της ταιριάζει και τι όχι και γνωρίζει πώς να συνδυάζει με επιτυχία τα κομμάτια της ντουλάπας της, τότε, αυτή η γυναίκα μπορεί να ανακαλύψει θησαυρούς παντού.

Μπορεί, για παράδειγμα, να βρει καλοκαιρινά ρούχα στα χειμωνιάτικα και φυσικά το ανάποδο. Μπορεί να βρει  φούστες , φορέματα, παντελόνια, μπλούζες κ.α. στις εκπτώσεις 50%, τα οποία να φοριούνται με άνεση όλες τις εποχές και να ορίζουν μια «έξυπνη αγορά», που κάθε φορά να λαμβάνει το «μπράβο» από τους γύρω της.

Έτσι, με αυτό το σκεπτικό,   χαζεύοντας τα ρούχα των εκπτώσεων βρήκαμε πολλά κομμάτια που ταιριάζουν στη χειμωνιάτικη ντουλάπα μας και στοιχίζουν λίγα χρήματα. Οπότε και θα πράξτε αναλόγως.

Αγοράστε ανυπομονώντας να τα εντάξετε στα ντυσίματα της επόμενης μέρας.

Όλα τα μεγέθη, για κάθε γυναίκα που αγαπά την ποιότητα

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Π.Κ. ΚΑΙ Κ.Π.Δ. : Οι τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής ∆ικονοµίας µε τον Ν 5090/2024

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το 9ο Συνέδριο Δίκαιης Μετάβασης ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

«Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies