Μεσσηνίας

«Περιοδεία του Αλέξη Χαρίτση σε Φιλιατρά και Γαργαλιάνους»

Στα Φιλιατρά και στους Γαργαλιάνους βρέθηκε την Παρασκευή το απόγευμα και το Σάββατο το πρωί, αντίστοιχα, ο υποψήφιος Βουλευτής Μεσσηνίας και Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Χαρίτσης, στο πλαίσιο των περιοδειών του στην Μεσσηνία μαζί με συνυποψήφιους βουλευτές, εγκαινιάζοντας παράλληλα και τα εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις δύο πόλεις. Ο Αλ. Χαρίτσης κατά την διάρκεια των περιοδειών του στις μεγάλες αγροτοπαραγωγικές και θερμοκηπιακές περιοχές της Τριφυλίας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και αγρότες παραγωγούς, οι οποίοι του μετέφεραν τα σημαντικά ζητήματα του κόστους παραγωγής και τις ακρίβειας των καυσίμων που αντιμετωπίζουν, με ιδιαίτερη αναφορά στην έλλειψη εργατών γης και την ανεπάρκεια και αδιαφορία που επιδεικνύει η κυβέρνηση και τα συναρμόδια υπουργεία για την επίλυση του προβλήματος.

Παράλληλα, επισκέφθηκε θερμοκηπιακή μονάδα της περιοχής όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα στις χρηματοδοτήσεις με την νέα ΚΑΠ. Η κυβέρνηση της Ν.Δ. επέλεξε να διαμορφώσει την νέα ΚΑΠ χωρίς την ουσιαστική εμπλοκή αγροτών, κτηνοτρόφων, συνεταιρισμών και μεταποιητών και χωρίς την ενσωμάτωση των προτάσεων της επιστημονικής κοινότητας και των αγροτικών συλλογικών φορέων. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και για τα «Σχέδια Βελτίωσης», καθώς ο χαμηλός και ανεπαρκής προϋπολογισμός έχει αφήσει εκτός χρηματοδοτήσεων εκατοντάδες επενδυτικές προσπάθειες κυρίως νέων αγροτών.

Ο Αλ. Χαρίτσης επισκέφθηκε τέλος το Δημοτικό Στάδιο Φιλιατρών. Τα έργα ηλεκτροδότησης και φωτισμού καθώς και των υποδομών στίβου του Σταδίου, χρηματοδοτήθηκαν από το Υπουργείο Ανάπτυξης κατά την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Χαρίτσης τόνισε ότι είναι σημαντικό να μην υπάρξει καμία περαιτέρω καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του σημαντικού αυτού έργου, ώστε σύντομα οι νέες και νέοι της ευρύτερης περιοχής να έχουν την δυνατότητα να αθλούνται σε αυτό το στάδιο-στολίδι για την πόλη των Φιλιατρών.

Σχετικές αναρτήσεις

Φωτιά εξασπάσει τώρα στο Λογκά

admin2020

Ισχυρός σεισμός 5,7 Ρίχτερ στην Κυπαρισσία

admin2020

Εγκρίθηκε το πρόγραμμα ΤΕΒΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου για 12.522 οικογένειες και 21.339 ωφελούμενα άτομα

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies