Κορίνθου

Συνελήφθησαν τρία άτομα για ληστεία στην Κορινθία

Συνελήφθησαν, προχθές (17.10.2020) το βράδυ, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, τρεις (3) ανήλικοι, δύο (2) αλλοδαποί και ένας (1) ημεδαπός, για ληστεία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης, που διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, την 16.10.2020 το βράδυ, στο Λουτράκι Κορινθίας, με τη χρήση βίας, ακινητοποίησαν ανήλικο ημεδαπό και του αφαίρεσαν κινητό τηλέφωνο και χρήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, προχθές (17.10.2020) το βράδυ στο Λουτράκι Κορινθίας, οι ανωτέρω ανήλικοι εντοπίστηκαν, προσήχθησαν και στη συνέχεια συνελήφθησαν.

Επιπλέον, στην κατοχή του ενός (1) ανήλικου αλλοδαπού βρέθηκε το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο και μέρος των χρημάτων, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Οι συλληφθέντες θα oδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Σχετικές αναρτήσεις

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ_ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

admin2020

Στην τελική ευθεία οι ετοιμασίες για τον Βοχαΐτικο Βλάχικο Γάμο!

admin2020

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνο Κυρανάκη

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies