Η κρέπα μπορεί να αποτελεί γαλλική σπεσιαλιτέ, στην Ελλάδα όμως, την τιμούμε δεόντως.
Το “Pat Cute – coffee time” στη Μεσσήνη έφτιαξε και σας προτείνει να δοκίμασε τις καλύτερες κρεπες, για να απολαύσετε κι εσείς μια από τις επόμενες μέρες την κρέπα σας, όπως ακριβώς τη λαχταράτε.
Τρώγεται όλες τις ώρες, όλες τις ημέρες και όλες τις εποχές, ακόμα και από τους πιο απαιτητικούς στον ουρανίσκο.
Αν και η λέξη αλλά και η συνταγή της «crepe» προέρχεται από τη Γαλλία και μάλιστα, από την βόρεια Βρετάνη, η νοστιμιά της έχει επεκταθεί σε όλο τον κόσμο.
Στην Ελλάδα τρέφουμε μια ιδιαίτερη αγάπη στο εξαιρετικό αυτό έδεσμα που καλύπτει τις διατροφικές μας ανάγκες στις… δύσκολες περιστάσεις: αργά το βράδυ ή νωρίς το πρωί. Είναι αναμφισβήτητα το αγαπημένο έδεσμα των… ξενύχτηδων, αλλά όχι μόνο.
Αν θέλετε να γεμίσετε το στομάχι σας μετά τη βραδινή μπιροποσία, αν πεινάσατε αλλά θέλετε να φάτε κάτι ελαφρύ, αν αγαπάτε το πλούσιο πρωινό ή αν τρελαίνεστε για ένα νόστιμο και χορταστικό γλύκισμα, η κρέπα μπορεί να γίνει ο «κολλητός» σας φίλος, έτοιμος να ικανοποιήσει ακόμα και τις πιο τρελές γαστρονομικές σας προτιμήσεις.
Όπως και αν αγαπάτε τις κρέπες, σίγουρα θέλετε να τις γεύεστε στην καλύτερη μορφή τους: τραγανές, με πλούσια γέμιση και υπέροχο άρωμα.
Το “Pat Cute – coffee time” έψαξε και σας προτείνει δοκίμασε τις καλύτερες κρεπες της Μεσσηνίας για να απολαύσετε κι εσείς την κρέπα σας, όπως ακριβώς την προτιμάτε, σκεφτείτε με την ησυχία σας ποια κρέπα ταιριάζει καλύτερα στην όρεξή σας: η σοκολατοφραουλένια ή μήπως η αλμυρή τυρί καπνιστή γαλοπούλα;