UncategorizedΜεσσηνίας

Έπεσε η Αυλαία για την φετινή σεζόν στο ξεχωριστό restaurant Poseidon της Καλαμάτας με ένα απροσδόκητο event!

Για φίλους και πελάτες του διακεκριμένου ρεστοράν Poseidon Ocean View της Καλαμάτας η τελευταία βραδιά της φετινής πετυχημένης σεζόν, έκλεισε με μία μεγάλη έκπληξη  για τον συνιδιοκτήτη του εστιατορίου Βασίλη Πυλιώτη:

Ήταν μία πανέμορφη και πεντανόστιμη τούρτα γενεθλίων έκπληξη από το προσωπικό του εστιατορίου,  καθώς  ο επιτυχημένος επιχειρηματίας είχε τα γενέθλιά του στις 27 Σεπτεμβρίου.

Η σεζόν που έκλεισε την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, καθιέρωσε το “Poseidon Ocean View ” ως το ιδανικό μέρος για όσους εκτιμούν το καλό φαγητό και την απαλή μουσική και θέλουν να τα απολαμβάνουν με ξεχωριστούς φίλους και την οικογένεια τους.

Ήταν μία μεγάλη επιτυχία των ιδιοκτητών του εστιατορίου που η φιλοσοφία τους βασίζεται στο να προσφέρουν μια αυθεντική και ποιοτική εμπειρία στους θαμώνες του.

Το ραντεβού για τη νέα σεζόν δόθηκε για τις 23 Μαρτίου 2023 και Grand opening 25 Μαρτίου 2023.

Όλοι όσοι γνωρίσαμε από κοντά το εστιατόριο και τους ανθρώπους του, είμαστε βέβαιοι ότι και η επόμενη σεζόν θα είναι μία ακόμα μεγάλη επιτυχία

 

Σχετικές αναρτήσεις

Με λαμπρότητα εορτάστικε η μνήμη της Αγίας Παρασκευής Μαυρομάτι Πάμισου

admin2020

Λαμπρός εορτασμός της Αγίας Παρασκευής στην Μεσσήνη !!!

admin2020

Απόφαση Περιφερειακής Επιτροπής για το αρδευτικό δίκτυο Τρικόρφου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies