Μεσσηνίας

«Έργο αναβάθμισης της οδικής ασφάλειας στην εθνική οδό Ασπρόχωμα – Μεσσήνη»

Ξεκίνησε το έργο της αναβάθμισης του οδοφωτισμού στην 82η εθνική οδό, στο τμήμα Ασπρόχωμα – Μεσσήνη.
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στάθης Αναστασόπουλος που επισκέφθηκε, σήμερα Τρίτη 24 Νοεμβρίου το έργο, χαρακτηριστικά ανέφερε: «ένα έργο που περιμέναμε πολλά χρόνια βρίσκεται πλέον σε φάση υλοποίησης, στην εθνική οδό Ασπρόχωμα – Μεσσήνη, και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι ολοκληρωμένο», προσθέτοντας στη συνέχεια «κύριο μέλημά μας, ως Περιφερειακή αρχή, είναι η βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο εθνικό αλλά και στο επαρχιακό μας δίκτυο».
Το έργο, προϋπολογισμού 247.000,00 €, είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα ιδίων πόρων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, βρίσκεται στη φάση κατασκευής και στη σημερινή επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη, ζήτησε από τον ανάδοχο να επισπεύσει την ολοκλήρωση του φυσικού αντικειμένου, λόγω και της σημαντικότητας του έργου για την ασφάλεια της κυκλοφορίας.

Σχετικές αναρτήσεις

Η Τσικνοπέμπτη στο τσιπουράδικο του Τσέλιου… χτυπά κόκκινο

admin2020

Τσικνοπέμπτη στα Κατεψυγμένα Βλαχάκη: πάνω από 600 καλαμάκια με λουκάνικα, παστό και φέτα

admin2020

Γιορτινή Τσικνοπέμπτη στο Σωματείο «Εθελοντισμός για Όλους»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies