ΜεσσηνίαςΠερίεργα & Αστεία

Έχει προκαλέσει «φρενίτιδα» στο … H περίεργη «θεραπεία» με… πατάτες για την γρίπη Βίντεο

Κάποιοι χρήστες του TikTok που είναι άρρωστοι αποφάσισαν κοιμούνται με φέτες πατάτας στις κάλτσες τους σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να νικήσουν τη γρίπη. Η περίεργη «θεραπεία», γνωστή και ως «potato sock», έχει γίνει viral στην εφαρμογή, με εκατοντάδες βιντεάκια να δείχνουν χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να δοκιμάζουν το… hack για την υγεία. Με τα κρούσματα γρίπης να αυξάνονται αυτή την περίοδο, τα συγκεκριμένα βίντεο έχουν συγκεντρώσει το αστρονομικό νούμερο των 8,1 δισεκατομμυρίων προβολών.

Και ενώ ορισμένοι γιατροί την έχουν κατηγορήσει ως ψευδοεπιστήμη, πολλοί απελπισμένοι TikTokers έχουν στραφεί στην πρωτότυπη «θεραπεία» αφού δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν την ασθένεια με πιο συμβατικά μέσα. Ορισμένοι τώρα είναι φανατικοί υποστηρικτές της πρακτικής, λέγοντας ότι οι πατάτες έχουν βοηθήσει να τραβήξουν τις τοξίνες από το σώμα τους, αφήνοντάς τους να νιώθουν φρέσκοι και γεμάτοι ενέργεια. «Δουλεύει!! Η κόρη μου αισθάνεται πολύ καλύτερα!!» είπε μια μαμά αφού δοκίμασε το «κόλπο» στο άρρωστο παιδί της.

Σχετικές αναρτήσεις

Συνελήφθη για φυτεία 135- δενδρύλλια κάνναβης

admin2020

Με λαμπρότητα εορτάστικε η μνήμη της Αγίας Παρασκευής Μαυρομάτι Πάμισου

admin2020

Λαμπρός εορτασμός της Αγίας Παρασκευής στην Μεσσήνη !!!

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies