Μεσσηνίας

Ήξεις Αφήξεις

Ο απερχόμενος δήμαρχος Καλαμάτας κ.Βασιλόπουλος προσπάθησε να πείσει ότι τον στηρίζουν οι πολίτες του Δήμου μας. Παρέλειψε να αναφέρει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των υποψήφιων του είναι μετακλητοί υπάλληλοι του δήμου Καλαμάτας με σχέση οικονομικής εξάρτησης, καθώς και συγγενείς 1ου βαθμού (αδέλφια, ξαδέλφια, σύζυγοι) στο σύνολο των υποψηφίων του ψηφοδελτίου του. Η πραγματική δυναμική του ψηφοδελτίου του είναι 116 οικογένειες. Αίσθηση προκαλούν τα λόγια του, βγαλμένα από το κείμενο ενός τρίτου, που διαβάζονται από ενα tablet. Συνειδητοποιούμε εύλογα την επικινδυνότητα του εγχειρήματος και τον κύριο λόγο της μέχρι σήμερα απαθούς πορείας του, ως προς την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν τον Δήμο Καλαμάτας.
Κι ως άλλοτε Κάρλο Κολόντι, ο πολίτης της Καλαμάτας αναρωτιέται αν υπάρχει η Νεράιδα που θα εμφυσήσει ανθρώπινη πνοή σ’ αυτόν τον πολιτικό Πινόκιο.
⚜️ Ένας υποψήφιος δήμαρχος που αποφεύγει συστηματικά τον δημόσιο διάλογο με τους πολιτικούς του αντιπάλους είναι πολιτικά ελλιποβαρής. Καλούμε ξανά τον κ.Βασιλόπουλο σε δημόσιο διάλογο στον τηλεοπτικό σταθμό Μεσόγειος για να συζητήσουμε και να λάβει τις απαντήσεις που του αρμόζουν.
Τα τάμπλετ και οι χειροκροτητές με σχέση οικονομικής εξάρτησης, πρώτον δεν απαντάνε, και δεύτερον το κοινό καλό δεν τους απασχολεί.

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή με δράσεις, προτάσεις, πρόγραμμα και αισιοδοξία»

admin2020

LIVE : Ημερίδα «Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή»

admin2020

Στις εργασίες του συνεδρίου λήξης του προγράμματος INITIATION ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies