Μεσσηνίας

Αθ. Κανελλόπουλος: Υπερτοπική σημασία της Μεσσήνης

Έχοντας πάντα κατά νου τον Αριστοτελικό ορισμό του πολίτη (…”μετέχειν κρίσεως και ἀρχῆς”) συμμετείχα στα κοινά του τόπου μας από το 2002, είτε από θέσεις ευθύνης είτε συμμετέχοντας σε αυτοδιοικητικές διεργασίες και στα ψηφοδέλτια του προοδευτικού χώρου στο Δήμο Μεσσήνης. Οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές μας αφορούν όλους. Η πορεία του Δήμου Μεσσήνης και της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα καθοριστεί σε μεγάλο βαθμό από τις επιλογές που θα κάνουν οι πολίτες.

Ως Μεσσήνιοι, αλλά και ως Νησιώτες είμαστε διπλά ευτυχείς που η δυνατότητα να συνεχιστεί το σημαντικότατο έργο του απερχόμενου περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα, δίνεται σε έναν δικό μας άνθρωπο ΠΟΛΙΤΗ – ΠΟΛΙΤΙΚΟ, που στο πρόσωπό του συγκεντρώνει όλα τα προαπαιτούμενα για μία άκρως επιτυχή θητεία. Γι’ αυτό, πρέπει όλοι να συνδράμουμε τη προσπάθεια του Νησιώτη – Μεσσήνιου Δημήτρη Πτωχού να τεθεί με τη ψήφο μας επικεφαλής της Περιφερειακής Διοίκησης Πελοποννήσου.

Στα του Δήμου μας, πιστεύω ακράδαντα ότι οι συνδυασμοί θα πρέπει να “μπολιαστούν” με “ΠΟΛΙΤΕΣ” με υψηλή συναίσθηση ευθύνης και προσφοράς αλλά και επάρκειας γνώσεων και οράματος. Έτσι ώστε να προκύψει ένα Δημοτικό Συμβούλιο σύνθεσης απόψεων προς χάριν της προόδου και της ευημερίας των δημοτών.

Οφείλω να ευχαριστήσω τον επικεφαλής του συνδυασμού “Αδέσμευτη Κίνηση Αναδημιουργίας”, πρ. Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Τσώνη, για τη τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει και πάλι στο συνδυασμό του. Προσωπικοί και αντικειμενικοί λόγοι υπέρτεροι των δυνάμεων μου με υποχρεώνουν να μην είμαι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρόκειται να αδρανοποιηθώ ως Πολίτης και Δημότης.
Έυχομαι σε όλους τους υποψηφίους καλή δύναμη και έναν γόνιμο και επιτυχή αγώνα, πάνω στον οποίο θα θεμελιωθεί το μέλλον του τόπου μας. Το μέλλον που θέλουμε για τα παιδιά μας.

Με εκτίμηση
Θανάσης Νικ. Κανελλόπουλος BSc, MSc Agric Econ

Σχετικές αναρτήσεις

Με λαμπρότητα εορτάστικε η μνήμη της Αγίας Παρασκευής Μαυρομάτι Πάμισου

admin2020

Λαμπρός εορτασμός της Αγίας Παρασκευής στην Μεσσήνη !!!

admin2020

Απόφαση Περιφερειακής Επιτροπής για το αρδευτικό δίκτυο Τρικόρφου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies