Μεσσηνίας

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ (ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ) ΣΤΙΣ 22-2-2024

Στην απρόσωπη κοινωνία της αδιαφορίας κάποιοι άνθρωποι ξεχωρίζουν!
Για την ανθρωπιά τους, την κοινωνική τους ευαισθησία, τον πολιτισμό
τους!
Γεμάτοι όνειρα για έναν κόσμο χωρίς πόνο, δίνουν δυναμικά το παρόν
τους σε κάθε γιορτή ανθρωπιάς ….. Την Αιμοδοσία.
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας, ανταποκρινόμενος στον κοινωνικό του ρόλο, διοργανώνει ημέρα αιμοδοσίας την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 (ώρα 10:00 έως 13:30), στην αίθουσα του εντευκτηρίου του πρώτου ορόφου του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας
και καλεί
Όλα τα μέλη του, που δεν έχουν πρόβλημα υγείας, να δώσουν αίμα, προκειμένου να ενισχυθεί η Τράπεζα Αίματος που διατηρεί ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας για τις ανάγκες των συναδέλφων και των οικογενειών τους.
Η ανταπόκριση σας είναι ιδιαιτέρως σημαντική και αναγκαία. Πρέπει όλοι να στηρίζουμε συνεχώς αυτή την προσπάθεια, ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας.
Η Τράπεζα Αίματος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας αποτελεί παράδειγμα έμπρακτης συναδελφικότητας που πρέπει να χαρακτηρίζει όλους μας.

Σχετικές αναρτήσεις

LIVE «The Bacchae by Euripides/ Βάκχες του Ευριπίδη » 4η«11ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος στην Αρχαία Μεσσήνη»

admin2020

LIVE «Κραυγές Γυναικών στην Ιλιάδα » 4η«11ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος στην Αρχαία Μεσσήνη»

admin2020

Δείτε τον ποδοσφαιρικό αγώνα Πάμισος – Κυπαρισσία

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies