Μεσσηνίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεσσηνίας, σεβόμενη τις δημοκρατικές διαδικασίες εκλογής προέδρου αλλά και το αποτέλεσμα των εκλογών του Ιουνίου που ανέδειξε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αξιωματική αντιπολίτευση, παραμένουμε σταθερά ενεργοί στον αγώνα της υπεράσπισης της κοινωνίας με σχέδιο, υπευθυνότητα και αγωνιστικότητα απέναντι στην πιο σκληρή νεοφιλελεύθερη και αντιλαϊκή κυβέρνηση της μεταπολίτευσης.
Σταθερός προσανατολισμός μας η κοινωνία που αντιμετωπίζει κύματα αντιλαϊκών επιθέσεων. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε λύσεις στα ουσιαστικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας όπως η διαρκώς αυξανόμενη ακρίβεια, το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που στοχοποιεί τους ελεύθερους επαγγελματίες, η διάλυση του συστήματος της δημόσιας υγείας, η αποσάθρωση του αγροτικού τομέα.
Σε πείσμα όσων απεργάζονται τη διάλυση της παράταξης και τον αριστερό και προοδευτικό κόσμο διχασμένο, η Νομαρχιακή Επιτροπή και τα στελέχη των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεσσηνίας, παραμένουμε ενεργοί και αποφασισμένοι να συνεχίσουμε με οδηγό την παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα, πιο ενωμένοι, πιο δυνατοί, δίπλα και μέσα στη μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας.

Σχετικές αναρτήσεις

Συνελήφθη για φυτεία 135- δενδρύλλια κάνναβης

admin2020

Με λαμπρότητα εορτάστικε η μνήμη της Αγίας Παρασκευής Μαυρομάτι Πάμισου

admin2020

Λαμπρός εορτασμός της Αγίας Παρασκευής στην Μεσσήνη !!!

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies