Κορίνθου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Ανακοινώνουμε τέσσερις ακόμα υποψηφίους που θα στελεχώσουν τη ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ (ΚΑΤΣΑΜΠΑΣ)

Ο Νεκτάριος είναι χειριστής μηχανημάτων έργων και εργάζεται σε ιδιωτική εταιρεία ιχθυοκαλλιέργειας. Είναι γιός του Μιχαήλ (Κατσάμπας) και της Μαρίνας. Είναι παντρεμένος και έχει τρία (3) κορίτσια. Η πρώτη φοιτήτρια στο 1ο έτος, η δεύτερη μαθήτρια 2ας Γυμνασίου και η τρίτη τριών χρονών.

Έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν με τα κοινά ως υποψήφιος σύμβουλος του Δήμου Σολυγείας στο συνδυασμό του κυρίου Τούσουλη.

Είναι ενεργό μέλος της εθελοντικής ομάδας πυρόσβεσης του Σοφικού και συμμετέχει πάντα σε κάθε επιχείρηση στην περιοχή.

Είναι ενεργό μέλος του Πολιτιστικού συλλόγου «Εν Κορινθία Αγγελοκαστριτών ο Άγιος Παντελεήμων». Αποφάσισε την κάθοδο του στο τοπικό ψηφοδέλτιο του Αγγελοκάστρου, αφού συζήτησε με τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Σταυρέλη για το όραμα του για το χωριό.

Θέλει να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις προκειμένου να φύγει από την αφάνεια το Αγγελόκαστρο και να ξαναγίνει ο τόπος όπου Κορίνθιοι και ξένοι έβρισκαν ένα φιλόξενο τόπο για να περάσουν ευχάριστα το χρόνο τους.

Θα εργαστεί για να επιτύχει η προσπάθεια του Νίκου Σταυρέλη να δώσει στα χωριά, στα οποία λόγω αποστάσεως οι κάτοικοι δεν έχουν δυνατότητα συχνής ιατρικής περίθαλψης, την ασφάλεια του τακτικού ιατρικού ελέγχου με μέριμνα του Δήμου.

Θέλει να δει το Κάστρο του Αγγελοκάστρου να γίνει επισκέψιμο και τόπος έλξης. Να γίνουν το δημοτικό σχολείο με το θεατράκι του και το νηπιαγωγείο, χώρος πολιτισμού, για να φιλοξενήσει τις εκδηλώσεις που προτίθεται να δημιουργήσει σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους του χωριού .

Να έχει το χωριό άφθονο και ποιοτικό νερό.

Να γίνει συντήρηση και επισκευή όλων των συλλεκτήρων και δεξαμενών νερού που έχουν κατασκευαστεί στο χωριό για τις ανάγκες των κτηνοτρόφων.

Να υπάρξει άμεση και συνεχής επαφή του προέδρου του χωριού με το γραφείο ανάπτυξης πρωτογενούς παραγωγής του οποίου την ίδρυση έχει ανακοινώσει ο Νίκος Σταυρέλης και συγκεκριμένα με τον κτηνοτροφικό τομέα, ώστε να βοηθηθούν οι κτηνοτρόφοι του χωριού να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Ο Νεκτάριος είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Αγγελοκάστρου.

ΓΚΟΤΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Ο Τάσος είναι απόφοιτος τεχνικού επαγγελματικού Λυκείου ειδικότητα Μηχανικός Αυτοκινήτων. Έχει επαγγελματική εμπειρία τοποθέτηση πλακιδίων, 2 χρόνια περίπου Profood. Είναι γιός του Κωνσταντίνου και της Μαρίας, γεννημένος το 1985. Δηλώνει έτοιμος να συμβάλει τα μέγιστα για την άνθιση του τόπου.

Ο Τάσος είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Αγίου Ιωάννη.

ΠΛΕΣΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΒΑΡΩΝΟΣ)

Ο Γιάννης είναι ελεύθερος επαγγελματίας που διατηρεί για περισσότερα από 40 έτη οικογενειακή επιχείρηση, στα Εξαμίλια, με αντικείμενο την κατασκευή καλουπιών τύπου injection, ζει μόνιμα στο Κατακάλι, στον πρώην δήμο Σαρωνικού και είναι πτυχιούχος της επαγγελματικής προτύπου Σιβιτανιδείου Σχολής. Έχει διατελέσει γραμματέας του ΑΟ ΑΛΜΥΡΗΣ 2 χρόνια.

Ο Γιάννης είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Κατακαλίου.

ΣΟΥΚΟΥΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Ο Τάσος είναι κτηνοτρόφος. Διαμένει μόνιμα στον Αγ. Ιωάννη είναι 55 ετών. Έχει δύο παιδιά. Επιθυμεί το καλύτερο για τον τόπο του και θα κάνει ό,τι χρειάζεται για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Ο Τάσος είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Αγίου Ιωάννη.

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 23/08/2023

Σχετικές αναρτήσεις

Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Η συμβολή του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020 στην Ανάπτυξη της Πελοποννήσου»

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή με δράσεις, προτάσεις, πρόγραμμα και αισιοδοξία»

admin2020

LIVE : Ημερίδα «Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies