Κορίνθου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Ανακοινώνουμε πέντε ακόμα υποψηφίους που θα συμπορευτούν με την ομάδα μας στις προσεχείς εκλογές.

ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
Η Μπογιοπούλου – Γιαννακοπούλου Γεωργία είναι συνταξιούχος του υπουργείου Οικονομικών. Εργάστηκε στην ΙΖ ΔΟΥ Αθηνών από το 1985 έως τον Απρίλιο του 1997. Τον Μάιο του1997 έως το 2003 με απόσπαση στο Υπουργείο Εξωτερικών πήγε ως εκπρόσωπος στην ΜΕΑ στην Ε. Ε. Ασχολήθηκε με θέματα του Υπουργείου Παιδείας, Περιβάλλοντος και Οικονομικών.
Το 2004 με μετάθεση στην ΔΟΥ Κορίνθου έως και το 2014 όπου και συνταξιοδοτήθηκε.Μόνιμος κάτοικος Κάτω Άσσου από το 2004 έως και σήμερα.
Η Γεωργία δηλώνει πολύ ευχαριστημένη για την προτίμηση και εμπιστοσύνη που έδειξε ο Νίκος Σταυρέλης για να την προτείνει με τον συνδυασμό της Πνοή Δημιουργίας. Θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη της εκλογής του συνδυασμού.
Η Γεωργία είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Κάτω Άσσου.

ΝΤΑΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Ο Γιάννης γεννήθηκε στη Νεμέα και είναι ένας άνθρωπος του μόχθου και της εργασίας. Έχει εργαστεί ως εργοδηγός στον Καματάκη και το Σουρτζή καθώς και χειριστής βαρέων μηχανημάτων. Οι εμπειρίες του και η εργασία του έχουν δώσει μία πλήρη και καθαρή εικόνα των προβλημάτων του τόπου μας, τα οποία θα παλέψει να αλλάξει με κάθε τρόπο.
Ο Γιάννης είναι υποψήφιος σύμβουλος στο Τ.Σ. Κορίνθου.

ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Ο Αντώνης σπούδασε οικονομικά στο Saint Clair College Windsor Ontario Canada. Είναι απόφοιτος Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων και Σχολής Ξεναγών. Υπήρξε πρώην Πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Οργάνωσης ΑΧΕΠΑ Ελλάδος και πρώην ιδιοκτήτης Φροντιστηρίων ξένων γλωσσών σε Πειραιά και Καλλιθέα. Σήμερα ως συνταξιούχος ασχολείται με την αγιογραφία και είναι ιεροψάλτης, ως μέλος της χορωδίας Ο ΦΟΙΒΟΣ. Με πρωτοβουλία και ευθύνη της οικογένειας Παρασύρη έγιναν έργα στον οικισμό Ντράσας όπου μένει μόνιμα από το 1988, όπως υδρευτικό έργο, εκκλησία, πλατεία με κτίριο για το Σύλλογο Ντράσας και βοήθησε στην οικοδόμηση της εκκλησίας Γαλατακίου.
Ο Αντώνης Παρασύρης είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Γαλατακίου.

ΣΓΟΥΡΟΥ ΕΛΕΝΗ
Η Ελένη είναι συνταξιούχος, μόνιμη κάτοικος Κατακαλίου. Είναι μητέρα 2 παιδιών και 3 εγγονιών. Εκφράζει την ικανοποίησή της για τη συμμετοχή της στην ομάδα της Πνοής Δημιουργίας για να βάλει κι εκείνη το λιθαράκι της όπου μπορεί και να πάει μπροστά ο τόπος.
Η Ελένη είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Κατακαλίου.

ΣΟΥΚΟΥΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Ο Αναστάσιος Σούκουλης του Γεωργίου και της Θεοδώρας είναι 23 ετών, απόφοιτος γαλακτοκομίας του Δ.ΙΕΚ Επιδαύρου, ασχολείται με τα αγροκτηνοτροφικά και διαμένει μόνιμα στον Αγ. Ιωάννη. Χαιρόμαστε που έρχεται να προστεθεί στους νέους της παράταξής μας και να προσφέρει το μεράκι του και τις σύγχρονες μεθόδους στον κλάδο του.
Ο Τάσος είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Αγίου Ιωάννη.

Είναι μεγάλη μας τιμή που είστε κοντά μας και εμπλουτίζουν την ομάδα μας με την τεχνογνωσία, την εμπειρία τους και την νιότη τους!

Σχετικές αναρτήσεις

Υπογραφή Σύμβασης για τον Καθαρισμό Πρανών, Τάφρων και Νησίδων Οδικού Δικτύου Ανατολικής Κορινθίας

admin2020

ΠΟΤΑΜΟΔΙΑΣΧΙΣΗ ΚΡΑΘΙΔΟΣ- ΑΧΑΪΑ- ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ ΜΕΣΟΡΡΟΥΓΙΟΥ -ΚΥΡΙΑΚΗ

admin2020

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ‘’ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ΄΄ ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΡΑΧΑΤΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies