Κορίνθου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Υποδεχόμαστε με χαρά πέντε ακόμα υποψηφίους που θα στελεχώσουν τη Πνοή Δημιουργίας και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

ΚΟΥΡΟΥΜΠΑΛΗ ΒΑΣΙΛΙΑΝΑ
Η Βασιλιάνα Κουρούμπαλη είναι φοιτήτρια επί πτυχίω στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Πάντειου Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στην οικογενειακή τους επιχείρηση που αφορά τον τομέα του περιβάλλοντος. Τα ερεθίσματα της στο πολιτικό τομέα έχουν ξεκινήσει από μικρή ηλικία καθώς ο Παππούς της Γεώργιος Κουρούμπαλης είχε πολυετή ενασχόληση με τα κοινά σε καίριες θέσεις. Γι` αυτό και στο παρελθόν έχει συμμετάσχει ξανά στα κοινά ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Την αφορά η δημοτική αρχή να αποκτήσει νεανικές φωνές με καινοτόμες ιδέες έχοντας βέβαια έμπειρους ανθρώπους στο τιμόνι της.
Η Βασιλιάνα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Δ.Ε. Κορινθίων.

ΗΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Η Ήλιου Αικατερίνη εργάστηκε στο καζίνο Λουτρακίου έξι χρόνια και από το 2000 ως και σήμερα διατηρεί την οικογενειακή επιχείρηση στο Λέχαιο Κορινθίας ” Επιπλα Γεωργίου”. Γεννημένη στον Πειραιά και είναι μόνιμος κάτοικος Λεχαίου από το 1997. Παντρεμένη με τον Θεοφάνη Γεωργίου και μητέρα τριών παιδιών (ένας φοιτητής και δύο μαθητές λυκείου). Η ενασχόληση της με τα κοινά ξεκίνησε στις δημοτικές εκλογές του 2019 με την Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Λεχαίου. Επίσης έχει διατελέσει πρόεδρος και γραμματέας στο σύλλογο γονέων νηπιαγωγείου και Δημοτικού σχολείου Λεχαίου. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της μπασκετικής ομάδας “Λέοντας 2014” και γενική έφορος του συλλόγου ως το 2019.
Η Κατερίνα είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ Λεχαίου.

ΜΠΙΤΖΙΟΥ-ΚΟΛΛΙΑ ΑΡΓΥΡΩ (ΗΡΩ)
Η Ηρώ έχει εργαστεί χρόνια στον ιδιωτικό τομέα και τα τελευταία έντεκα χρόνια διατηρεί δική της επιχείρηση στην Κόρινθο. Είναι παντρεμένη με το Σταύρο Κόλλα και έχει δύο παιδιά. Είναι απόφοιτη Λυκείου και έχει τελειώσει ΙΕΚ Αισθητικής στο Κιάτο. Είναι μόνιμη κάτοικος Λεχαίου, τόπο που αγαπά και θέλει να βλέπει να εξελίσσεται.
Η Ηρώ είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Λεχαίου.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΟΦΙΑ
Η Σοφία Οικονόμου του Μιχαήλ και της Καλλιρόης τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως spa μάνατζερ. Σήμερα εργάζεται σε ιδιωτικό φυσικοθεραπευτήριο. Γεννήθηκε και έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής της στο Αγγελόκαστρο. Σήμερα κατοικεί στην Κόρινθο. Είναι απόφοιτος Φυσικοθεραπείας ΑΤΕΙ Αθηνών από το 2006.
Αποφάσισε την κάθοδο της στο τοπικό ψηφοδέλτιο του Αγγελοκάστρου, αφού συζήτησε με τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Σταυρέλη και τους συνεργάτες του για τις θέσεις του για το χωριό αλλά και την ευρύτερη περιοχή όπως την αξιοποίηση των ιαματικών πηγών που βρίσκονται στα όρια του Δήμου μας.
Θέλει να βοηθήσει με όλες της τις δυνάμεις προκειμένου να βγει από την απομόνωση το Αγγελόκαστρο και να γίνει ένας τόπος που αγκαλιάζει τους κατοίκους του και τους επισκέπτες.
Αγαπάει το χωριό της και τους συγχωριανούς της, τους σκληραγωγημένους Αγγελοκαστρίτες, γνωστούς για την καλοσύνη τους, την τιμιότητα τους, την εργατικότητα τους και την προσήλωση τους στις οικογενειακές αρχές και αξίες.
Θα εργαστεί στο πλευρό του Νίκου Σταυρέλη και των συνεργατών του για να πάρει πάλι το Αγγελόκαστρο την αίγλη που του αξίζει.
Η Σοφία είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Αγγελοκάστρου.

ΤΟΓΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Η Κατερίνα γεννήθηκε το 1969 στο Λέχαιο όπου και μεγάλωσε. Κατάγεται από αγροτική οικογένεια. Είναι διαζευγμένη και μητέρα ενός παιδιού του Στάθη. Εργάστηκε 25 χρόνια στο ΙΚΑ Κορίνθου και από το 2013 είναι συνταξιούχος λόγω αναπηρίας (έχει 75% ποσοστό αναπηρίας λόγω ρήξης εγκεφαλικού ανευρίσματος). Θέλει να κάνει άλματα πιο γρήγορα από τη φθορά και να προσφέρει ό,τι μπορεί στον τόπο της.
Η Κατερίνα είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Λεχαίου.

Είναι χαρά μας που είναι κοντά μας και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία!

Σχετικές αναρτήσεις

Υπογραφή Σύμβασης για τον Καθαρισμό Πρανών, Τάφρων και Νησίδων Οδικού Δικτύου Ανατολικής Κορινθίας

admin2020

ΠΟΤΑΜΟΔΙΑΣΧΙΣΗ ΚΡΑΘΙΔΟΣ- ΑΧΑΪΑ- ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ ΜΕΣΟΡΡΟΥΓΙΟΥ -ΚΥΡΙΑΚΗ

admin2020

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ‘’ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ΄΄ ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΡΑΧΑΤΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies