Κορίνθου

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 6/8/2021

Επειδή η επικινδυνότητα σήμερα 6/8/2021 βρίσκεται στον μεγαλύτερο βαθμό (5).
Επειδή τους τελευταίους δύο (2) μήνες επικρατούν στη πατρίδα μας ιδιαίτερα αρνητικές κλιματικές συνθήκες (όπως ο παρατεταμένος καύσωνας) που συνδυάζουν μεγάλες θερμοκρασία με πολύ χαμηλή σχετικά υγρασία, που δημιουργούν στα εύφλεκτα δάση μας εκρηκτικές συνθήκες έναρξης δασικής ή υπαίθριας πυρκαγιάς, συνιστούμε και εφιστούμε την προσοχή:
Απαγόρευση άσκοπης μετακίνησης
Απαγόρευση αγροτικών εργασιών
Απαγόρευση επίσκεψης / περιήγησης στα δάση, δασικούς δρυμούς, ύπαιθρο
Συνιστούμε σε όλους τους Κορίνθιους πολίτες, αγρότες και επαγγελματίες, να έχουν: γεμάτες τυχόν δεξαμενές που έχουν και σε ετοιμότητα τυχόν αγροτικά μηχανήματα (ραντιστικά κυρίως), ώστε να συνεισφέρουν αμέσως -κάτω από τις εντολές του Πυροσβεστικού Σώματος- στη προσπάθεια προστασίας των χωρίων, κατοικιών και καλλιεργειών.
Ευχαριστώ πολύ όλες τις Εθελοντικές Οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στο Νομού και σήμερα ζητώ τη στήριξή τους, για ακόμα μία φορά.
Τέλος ευχαριστώ πολύ για την εξαιρετική συνεργασία το Πυροσβεστικό Σώμα, την Ελληνική Αστυνομία, τους Δήμους τους Δημάρχους και τα Δημοτικά Συμβούλια.

Σχετικές αναρτήσεις

Σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα της γνωμοδοτικής επιτροπής για τον τουρισμό

admin2020

ΜΑΝΑΒΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ “Καλώ τον κ.Παπακυριάκο να σεβαστεί την λαϊκή ετυμηγορία”

admin2020

Η Κόρινθος συνεχίζει και αναπτύσσει το δίκτυό της με τις πόλεις που υπήρξαν αποικίες της κατά την αρχαιότητα μέσω του πολιτισμού.

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies