Μεσσηνίας

Απαντησε η Π.Ε Μεσσηνίας τις συνεχιζόμενες δημόσιες τοποθετήσεις της Περιφερειακής Συμβούλου κ. Αντωνίας Μπούζα

Σχετικά με την εμμονή της κ. Μπούζας, σχεδόν ενάμιση χρόνο τώρα, να αναφέρετε συχνά στο έργο της προηγούμενης Περιφερειακής Αρχής και να περηφανεύεται για αυτό, μηδενίζοντας το έργο της παρούσας Περ. Αρχής, έχουμε να παραθέσουμε τα παρακάτω.
Το έργο της παρελθούσης Περιφερειακής Αρχής το έκρινε ο λαός και αποφάσισε. Στη Μεσσηνία δε, με εκκωφαντικό τρόπο, αλλά προφανώς δεν πήρατε το μάθημα που σας δίδαξε ο Μεσσηνιακός λαός.
Αμφισβητείτε την κρίση των Μεσσηνίων μήπως;
Εμείς καθόλου.
Μας έχει γίνει πλέον συνήθεια να διαβάζουμε τις ανακοινώσεις σας στο γνωστό ύφος, κάθε φορά που ανακοινώνονται έργα, τα οποία τα «οραματιστήκατε» εσείς πρώτοι, αλλά 10 χρόνια τώρα δεν καταφέρατε να τα κάνετε…, ιδιαίτερα όλοι βίωσαν το ανύπαρκτο αποτύπωμά σας στην ΠΕ Μεσσηνίας.
Από λόγια και υποσχέσεις χορτάσαμε.
Η Περιφερειακή μας Αρχή σέβεται την εντολή του λαού της Πελοποννήσου για αλλαγή και με εντατικούς ρυθμούς εργάζεται για να έχουν οι νέοι μας ένα καλύτερο μέλλον, ένα μέλλον που κοντέψατε να θυσιάσετε στο βωμό της πρωτοφανούς μικροπολιτικής και ψηφοθηρίας που επιδείξατε και αφήσατε τον τόπο μας πολύ πιο πίσω από τις δυνατότητές του.

Σχετικές αναρτήσεις

Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης στη παραλία της Μπούκας στην Μεσσήνη

admin2020

3ο Διεθνές Φεστιβάλ Ρομποτικής | Δημήτρης Πτωχός: «Ενθαρρύνουμε πρωτοβουλίες που προάγουν την εκπαίδευση, την τεχνολογία και την ανάπτυξη»

admin2020

Στην 11η Ανθοκομική Έκθεση Καλαμάτας ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies