Μεσσηνίας

Απορρίφθηκε από την αρμόδια κατά το νόμο επιτροπή προσφυγή κατά της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής για την μελέτη του δρόμου της Μάνης

Απορρίφθηκε από την αρμόδια επιτροπή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου (Α΄ Επιτροπή του άρθρου 68 π.δ. 30/1996) η προσφυγή περιφερειακών συμβούλων της μείζονος αντιπολίτευσης, μελών της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, επί απόφασης της εν λόγω επιτροπής.

Η επίμαχη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής αφορούσε στην σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και του ΑΟΤΑ “Αναπτυξιακή Μεσσηνίας Α.Ε.” με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου για την εκπόνηση μελέτης βελτίωσης της 1ης εθνικής οδού Καλαμάτα – Καρδαμύλη (κατά τμήματα), μελέτης παράκαμψης Καρδαμύλης και μελέτης παράκαμψης Αγίου Νίκωνα.

Μετά την εξέλιξη αυτή, όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, θα προχωρήσει η διαδικασία για την ανάθεση της εν λόγω μελέτης.

Την απορριπτική επί της προσφυγής απόφαση της αρμόδιας κατά νόμο επιτροπής μπορείτε να δείτε εδώ:

aporripsi-oikonomiki-20230322124850045_page-0001

Σχετικές αναρτήσεις

Διεξαγωγή Σεμιναρίου Βαθμολογητών Drift | 29-30 Ιουνίου 2024 | Δήλωση Συμμετοχής Featured

admin2020

Δείτε Ζωντανά τον Τελικό Αγώνα PLAY-OFF Α2΄ | ΓΠΣ ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣ. – ΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ Ο ΑΘΛΕΩΝ

admin2020

LIVE: ΤΟ πανηγύρι του Αστέρα Βαλύρας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies