Μεσσηνίας

Αποστολή βοήθειας του Δήμου στην Καρδίτσα – Μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου

Αναχώρησαν για την πληγείσα περιοχή του Δήμου Καρδίτσας δύο φορτηγά οχήματα του Δήμου Καλαμάτας μεταφέροντας είδη πρώτης ανάγκης (νερά, τρόφιμα, κλινοσκεπάσματα κ.λπ.) με σκοπό τη στήριξη των πλημμυροπαθών. Τα δύο δημοτικά φορτηγά οχήματα συνοδεύονται από τον Αντιδήμαρχο Σαράντο Μαρινάκη και υπηρεσιακούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας, επιχειρήσεων και ιδιωτών, στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης ήταν άμεση και μεγάλη.

Σε συνέχεια επικοινωνίας του Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου με τον ομόλογό του στην Καρδίτσα Βασίλη Τσιάκο, στην πληγείσα περιοχή θα παραμείνει και θα συνδράμει στην εξυπηρέτηση του έργου αποκατάστασης των καταστροφών, ένα φορτηγό όχημα του Δήμου και ο οδηγός του.

Σημειώνεται ότι ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μεσσηνίας, θέλοντας να συμβάλει στην υποστήριξη του Δήμου Καρδίτσας, προσέφερε 300 € για την κάλυψη μέρους των προσωπικών εξόδων του οδηγού που θα συνοδεύει το φορτηγό και που θα παραμείνει μαζί με το όχημα στην Καρδίτσα για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί. Όσον αφορά τη διαμονή και το φαγητό του οδηγού, το κόστος θα καλυφθεί από το Δήμο Καρδίτσας.

Σχετικές αναρτήσεις

Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας: Κατασχέθηκαν -58- γραμμάρια κοκαΐνης

admin2020

Sold out το Παραδοσιακό πανηγύρι στου Χανδρινου

admin2020

18 χρόνια ” Εθελοντισμός για όλους” από το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies