Κορίνθου

Αποτελέσματα των rapidtestsπου διενεργήθηκαν στοΛουτράκι

Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η διενέργεια δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου ταχείας ανίχνευσης για τον κορωνοϊό, με rapid test τελευταίας γενιάς,σε 282δημότεςτου Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Στο σύνολο των 282 ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν, εντοπίστηκαν11συμπολίτες μας θετικοί στον κορωνοϊό, με τον δείκτη θετικότητας να φτάνει στο 3,9%. Οι συμπολίτες μας, στους οποίους ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση, έχουν ήδη υποβληθεί και σε μοριακό έλεγχο, προκειμένου να ανιχνευθεί η πιθανότητα μετάλλαξης του ιού.
Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης δήλωσε πως «Εύχομαι την ταχύτερη δυνατή ανάρρωση στους συμπολίτες μας που νοσούν. Η διενέργεια των δειγματοληπτικών ελέγχων ανίχνευσης του κορωνοϊού μας επιτρέπει τη διαμόρφωση ακριβέστερης εικόναςγια τη διασπορά του ιού στην τοπική κοινωνία και την έγκαιρη λήψη μέτρων πρόληψης. Η μέση τιμή συγκέντρωσης του ιικού φορτίου στον Δήμο μας παρουσιάζεται αυξημένη, γεγονός που δεν μας δίνει περιθώρια εφησυχασμού. Μέριμνά μας είναι η προστασία των δημοτών και η προάσπιση της δημόσιας υγείας. Μένουμε σπίτι, τηρούμε τα μέτρα και μένουμε πιστοί στις οδηγίες των ειδικών ώστε να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε».
Ευχαριστούμε θερμά το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρόκαιτον Αντιδήμαρχο Α.Α./ Διοικητικού – Οικονομικού, Υπεύθυνο Διαχείρισης Κρουσμάτων Covid-19 Αναστάσιο Σακελλαρίουγια την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα σε λίγες ώρες με απόλυτη ασφάλεια.

Σχετικές αναρτήσεις

Περιφερειακή Επιτροπή | Χρ. Λαμπρόπουλος: «Ομόφωνες αποφάσεις σε έργα Πολιτικής Προστασίας και ελέγχων»

admin2020

Σχέδιο Δράσης για την καταπολέμηση και τον περιορισμό της εξάπλωσης του επιβλαβούς οργανισμού προτεραιότητας Spodoptera frugiperda

admin2020

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΕΣΒΗ ΑΡΜΕΝΙΑΣ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies