ΑργολίδοςΑρκαδίαςΚορίνθουΜεσσηνίας

Αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε χθες Τρίτη 27 Ιουνίου.

Μεταξύ άλλων, στην εν λόγω συνεδρίαση η Επιτροπή ενέκρινε το πρακτικό αξιολόγησης προσφορών και αιτήσεων συμμετοχής στην ανοικτή διαδικασία μέσω ΕΣΗΔΗΣ (Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων) για την επούλωση λακουβών και άμεση αντιμετώπιση βλαβών στο οδικό δίκτυο της Κορινθίας (για το 2023), έργο με προϋπολογισμό 370.000 ευρώ

Ακόμα, εγκρίθηκε η διενέργεια διαγωνισμών, αφ’ ενός για το με προϋπολογισμό 100.000 ευρώ έργο αποκατάστασης της 16ης επαρχιακής οδού Μεσσηνίας, Φιλιατρά – Πλάτη και αφ’ ετέρου για το έργο αποκατάστασης της 26ης επαρχιακής οδού Μεσσηνίας, στο τμήμα Αετός – Μοναστήρι – Πολυθέα – Κρυονέρι, προϋπολογισμού 200.000 ευρώ.

Η Επιτροπή ενέκρινε επίσης, μεταξύ άλλων, την διενέργεια ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το με προϋπολογισμό 230.000 ευρώ έργο αποκατάστασης της βατότητας στην επαρχιακή οδό Τρίπολη – Νεστάνη – Σάγκα, ενώ προέβη και στην ανάδειξη οριστικού μειοδότη στο με προϋπολογισμό 700.000 ευρώ έργο αποκατάστασης της εθνικής οδού 7 Τρίπολη – Μεγαλόπολη – Καλαμάτα, στο τμήμα Μεγαλόπολη – όρια νομού Αρκαδίας.

Σχετικές αναρτήσεις

Διεξαγωγή Σεμιναρίου Βαθμολογητών Drift | 29-30 Ιουνίου 2024 | Δήλωση Συμμετοχής Featured

admin2020

Δείτε Ζωντανά τον Τελικό Αγώνα PLAY-OFF Α2΄ | ΓΠΣ ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣ. – ΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ Ο ΑΘΛΕΩΝ

admin2020

LIVE: ΤΟ πανηγύρι του Αστέρα Βαλύρας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies