Μεσσηνίας

Αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε σήμερα Τρίτη 13 Ιουνίου.

Μεταξύ άλλων, στην εν λόγω συνεδρίαση η Επιτροπή προέβη στην κατακύρωση προσωρινού αναδόχου στο προϋπολογισμού 2.200.000 ευρώ έργο αναβάθμισης της ασφάλειας του οδικού δικτύου της Αρκαδίας, που χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ανάκαμψης.

Ακόμα, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την διενέργεια ανοικτού διαγωνισμού για το προϋπολογισμού 320.000 ευρώ έργο συντήρησης και αναβάθμισης των γεωτρήσεων και των αρδευτικών δικτύων του ΓΟΕΒ Παμίσου, στη Μεσσηνία, όπως και την δημοπράτηση του με προϋπολογισμό 150.000 ευρώ έργου βελτιώσεων και ασφαλτοστρώσεων στο οδικό δίκτυο της περιοχής Μάλης, στον Δήμο Τριφυλίας.

Επίσης, μεταξύ άλλων, η Επιτροπή προέβη στην ανάδειξη προσωρινού αναδόχου στο έργο βελτίωσης και συντήρησης στο τμήμα Σκάλα – Μελιγαλάς της 7ης επαρχιακής οδού στη Μεσσηνία, ενώ ενέκρινε και το πρακτικό 1 της επιτροπής διαγωνισμού για το προϋπολογισμού 64.715,60 ευρώ έργο ηλεκτροφωτισμού των γηπέδων του Δήμου Σπάρτης.

Σχετικές αναρτήσεις

Μεγάλος Εκπαιδευτικός Διαγωνισμός Ανακύκλωσης για μαθητές | Δημήτρης Πτωχός: «Ας κάνουμε μαζί το επόμενο βήμα με όρους κυκλικής οικονομίας»

admin2020

Την Παναγία Μυρτιδιώτισσα υποδέχθηκε η Πύλος

admin2020

“Γιασεμιά cafe-restaurant” στην Βελίκα

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies