Αυτό θα είναι το Χριστουγεννιάτικο σκηνικό στην πλατεία της Μεσσήνης

Μία παράδοση πολλών χρόνων, το να τοποθετείται φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία της Μεσσήνης, σταμάτα αυτή τη χρονιά, καθώς η δημοτική αρχή δρομολόγησε αγορά ψεύτικου χριστουγεννιάτικου δέντρου, το οποίο εμφανίζεται ως νέου τύπου χριστουγεννιάτικο δέντρο δέκα μέτρων με διάφορα ηλεκτρονικά προγράμματα και θα είναι μοναδικό στην Ελλάδα, αλλά έξι μικρότερα ιδού τύπο θα έχει και το ίδρυμα Νιάρχου όπως τουλάχιστον ισχυρίζονται πηγές μας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το Χριστουγεννιάτικο αυτό δέντρο, μαζί με τη Φωτεινή μπάλα και τους φωτεινούς αγγέλους και το πάρκο των ευχών θα δώσει μία μοναδική φαντασμαγορική εικόνα των Χριστουγέννων στην πλατεία της Μεσσήνης.

Όπως φαίνεται, οι παραπάνω επιλογές μαζί με τον στολισμό της ευρύτερης περιοχής θα δημιουργήσουν μία εντελώς καινούργια προοπτική για την πλατεία.

Φυσικά ο στολισμός στην περιφέρεια του δήμου Μεσσήνης και ιδιαίτερα στα χωριά θα είναι με φυσικά δέντρα εκτός από το Πεταλίδι που θα είναι το παλιό δέντρο της Μεσσήνης το ηλεκτρικό

Το άναμμα του δέντρου που έχει προγραμματιστεί να γίνει εκτός απροόπτου στις 11 Δεκεμβρίου

Πέρα από το στολισμό της πλατείας θα υπάρχει και μία μεγάλη έκπληξη για τους μικρούς δημότες του δήμου Μεσσήνης, που θα δώσει χαρά, χαμόγελο και ευτυχία στους μικρούς.

 

Δεν είναι αυτό το δέντρο που θα μπει στην πλατεία