Μεσσηνίας

Βασίλης Τζαμουράνης: ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ – ΝΕΡΟ – ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ – ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ – ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ

Ο Βασίλης Τζαμουράνης στην ΕΡΤ Καλαμάτας
για καθημερινά προβλήματα και αναπτυξιακά ζητήματα

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ – ΝΕΡΟ – ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ – ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ – ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ

Σε σοβαρά επίκαιρα θέματα, που αφορούν τόσο τη διαχείριση της καθημερινότητας όσο και τις αναπτυξιακές δυνατότητες που υπάρχουν στην πόλη της Καλαμάτας αλλά και σε ολόκληρο τον Δήμο, αναφέρθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Τζαμουράνης, προσκεκλημένος του δημοσιογράφου Ηλία Μαραβά στη ζωντανή ραδιοφωνική του εκπομπή στην ΕΡΤ Καλαμάτας.

Απαντώντας σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου, ο κ. Τζαμουράνης μίλησε με συγκεκριμένα στοιχεία και προτάσεις για τα εξής ζητήματα:

1) Τα σκουπίδια, τα προβλήματα της αποκομιδής τους μέσα στην πόλη εν μέσω τουριστικής σεζόν, τη λειτουργία της μονάδας στην Καλλιρρόη και την κατάσταση στη Μαραθόλακκα.

2) Τις πεζοδρομήσεις και την αναπτυξιακή λειτουργία τους – καθώς και τα καθημερινά προβλήματα κυκλοφορίας στο αναπλασμένο τμήμα της Ναυαρίνου, το οποίο δεν πεζοδρομήθηκε από τη νυν δημοτική αρχή με αποτέλεσμα να επικρατεί κομφούζιο, εις βάρος και των καταστημάτων της περιοχής.

3) Τις προβλέψεις της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ_ΜΕΤΑ για την υπόλοιπη οδό Ναυαρίνου, για νέα κυκλοφοριακή μελέτη, καθώς και για το ενιαίο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Καλαμάτας από Μικρή Μαντίνεια μέχρι παραλία Μπουρνιά.

4) Την οριακή κατάσταση στην ύδρευση της Καλαμάτας και στην εξασφάλιση νερού – η οποία, με τις προσπάθειες των τεχνικών, έχει βρεθεί σε μια προσωρινή «ασταθή ισορροπία», όπου τόσο η δεξαμενή όσο και ο αγωγός Φ600 συνεχίζουν να αποτελούν ωρολογιακές βόμβες που δεν έχουν εξουδετερωθεί.

5) Τις απευθείας αναθέσεις της δημοτικής αρχής, οι οποίες ακόμη κι αν είναι νόμιμες, δεν είναι ιδιαιτέρως ηθικές, ούτε δίκαιες – αφού συστηματικά λειτουργούν προς όφελος λίγων «εκλεκτών» σε βάρος όλων των υπόλοιπων επαγγελματιών της Καλαμάτας.

6) Το νέο νεκροταφείο που έχει επείγουσα ανάγκη η Καλαμάτα, όπως και το Περιβαλλοντικό Πάρκο του Νέδοντα, που αποτελεί προτεραιότητα της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ_ΜΕΤΑ ώστε η δημιουργία του να πάψει να μένει («όλως τυχαίως») στα χαρτιά.

7) Τέλος, για το προγραμματικό σχέδιο της παράταξης Τζαμουράνη για ολόκληρο τον Δήμο Καλαμάτας, το οποίο βασίζεται σε 4 Άξονες δράσης και αποτελεί τον «οδικό χάρτη» για τη νέα εποχή που έρχεται όχι μόνο στην πόλη, αλλά και στις υπόλοιπες, παραμελημένες περιοχές του του Δήμου.

Σχετικές αναρτήσεις

Με λαμπρότητα εορτάστικε η μνήμη της Αγίας Παρασκευής Μαυρομάτι Πάμισου

admin2020

Λαμπρός εορτασμός της Αγίας Παρασκευής στην Μεσσήνη !!!

admin2020

Απόφαση Περιφερειακής Επιτροπής για το αρδευτικό δίκτυο Τρικόρφου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies