Μεσσηνίας

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: “Κανένα μέτρο δεν είναι σκληρό, όταν προστατεύει τη δημόσια υγεία…

Δήλωση

«Η δοκιμασία που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, είναι ένα σκληρό τεστ για όλους μας. Πολιτεία, Αυτοδιοίκηση, πολίτες.

Καλούμαστε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να αντιμετωπίσουμε τον κορωνοϊό ως μία ευκαιρία για να αποδείξουμε την υπευθυνότητα, την αλληλεγγύη, την αποτελεσματικότητα μας.

Σε αυτή τη μάχη στήριξης της κοινωνίας, ο Δήμος Καλαμάτας δίνει από την πρώτη στιγμή το “παρών”.

Με σειρά μέτρων που λάβαμε έγκαιρα, με ομόφωνες αποφάσεις της Διαπαραταξιακής, κάποιες φορές πριν ακόμα και από την Πολιτεία, προσπαθούμε να περιορίσουμε τους κινδύνους, αποτρέποντας τις μεγάλες συγκεντρώσεις πολιτών, ενώ προσαρμόσαμε στις οδηγίες τη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου και προχωράμε σε συστηματικές απολυμάνσεις δημόσιων κτηρίων και χώρων.

Γνωρίζουμε ότι από τον ιό θα υπάρξουν επιπτώσεις. Έπρεπε και πρέπει να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τις επιπτώσεις αυτές, αντιδρώντας άμεσα, προληπτικά και στοχευμένα.

Κανένα μέτρο δεν είναι σκληρό, όταν προστατεύει τη δημόσια υγεία, πολύ περισσότερο όταν προστατεύει την ίδια την ανθρώπινη ζωή.

Ο Δήμος Καλαμάτας, συνεχίζει την προσπάθεια με αμείωτη ένταση.

Την ίδια ένταση ζητώ σήμερα να επιδείξετε κι εσείς στη συνέπεια με την οποία πρέπει να τηρούνται τα μέτρα ατομικής προστασίας και υγιεινής.

Κανένα μέτρο δεν είναι αρκετό αν καθεμία και καθένας από εμάς δεν επιδείξει τη μέγιστη ευθύνη. Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες, προστατεύουμε τον εαυτό μας, προστατεύουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε, προστατεύουμε τη Δημόσια Υγεία.

Αντιδρώντας αποφασιστικά, ψύχραιμα και πειθαρχημένα, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Σχετικές αναρτήσεις

Χρυσομάλλης σε Σταϊκούρα για απαλλοτριώσεις στην Ανάληψη, Περιμετρική Πύλου, δίκτυα Φιλιατρινού Φράγματος και Αερολιμένα Καλαμάτας

admin2020

Στην Καλαμάτα θα διεξαχθεί το πέμπτο εκπαιδευτικό τριήμερο του Agrifood Leadership

admin2020

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies