Μεσσηνίας

Βουλευτών Ν.Δ: Σταθερή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας

Φίλες και Φίλοι,

Τα δεδομένα της κάλπης της 21ης Μαΐου ήταν καταλυτικά. Έδειξαν ότι οι πολίτες επιθυμούν μία αυτοδύναμη, ισχυρή και σταθερή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία θα προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις με ορίζοντα την Ελλάδα του 2027.

Ωστόσο, παρά το εντυπωσιακό αποτέλεσμα και την καθαρή νίκη δεν πρέπει να υπάρξει κανένας εφησυχασμός. Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου είναι οι πλέον κρίσιμες, καθώς από αυτές θα προκύψει η επόμενη Κυβέρνηση της Χώρας.

Στις 25 Ιουνίου πρέπει, λοιπόν, να στείλουμε ένα καθαρό μήνυμα. Η συμμετοχή όλων μας είναι επιβεβλημένη. Δεν πρέπει να χαθεί καμία ψήφος. Είναι μια μάχη που πρέπει να κερδίσουμε όλοι μαζί, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης. Και θα την κερδίσουμε με όλους εσάς στην πρώτη γραμμή.

Ας συστρατευτούμε, λοιπόν, όλοι μαζί στο πλατύ κοινωνικό μέτωπο που εκφράζει σήμερα η Νέα Δημοκρατία. Ας στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα. Για μια αυτοδύναμη Ελλάδα, μια αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία. Γιατί η αυτοδυναμία είναι εθνική αναγκαιότητα. Γιατί οι μεγάλες και αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, μπορούν να γίνουν μόνο από ισχυρές, αυτοδύναμες και σταθερές Κυβερνήσεις.

Με τη βοήθεια όλων σας θα συνεχίσουμε το σημαντικό έργο το οποίο ξεκινήσαμε. Στις 25 Ιουνίου ανανεώνουμε το ραντεβού μας με το μέλλον. Γιατί κάναμε πολλά, αλλά πρέπει να γίνουν πολλά περισσότερα. Για μία Ελλάδα παραγωγική, κοινωνική, δίκαιη, ψηφιακή, ισχυρή. Για την Ελλάδα του μέλλοντος.

Λαμβάνοντας ένα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό θα έχουμε μία πολύ ισχυρή εντολή να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας. Ένα πρόγραμμα με έμφαση στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου, με καλύτερους μισθούς, με περαιτέρω μείωση της ανεργίας, με στοχευμένη μείωση της φορολογίας. Με περισσότερες επενδύσεις και ακόμα μεγαλύτερη αξιοποίηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων. Με έμφαση στην υγεία, την παιδεία, το κοινωνικό κράτος, τη δικαιοσύνη. Για μία κοινωνία με λιγότερες ανισότητες.

Μέσα στην τετραετία που πέρασε είναι έκδηλο ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έβαλε την Ελλάδα σε αναπτυξιακή τροχιά.. Έτσι θα συνεχίσουμε, ακόμα πιο δυναμικά.

Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε, στις 26 συνεχίζουμε!

Με ισχυρή εντολή για Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Για να πάμε όλοι μαζί σταθερά, τολμηρά και μόνο μπροστά!

Πάμε όλοι μαζί για τη μεγάλη νίκη. Για μια δυνατή Ελλάδα.
Για μια καλύτερη Μεσσηνία για όλους μας.

Με εκτίμηση,
Οι υποψήφιοι Βουλευτές ΝΔ Μεσσηνίας

ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΑΝΤΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
ΓΥΦΤΕΑ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ
ΚΟΥΜΑΝΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΝΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Σχετικές αναρτήσεις

5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

admin2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΕΕ

admin2020

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies