Μεσσηνίας

«Βρεθήκαμε σήμερα μαζί με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Μεσσήνης, Γ Πετρόπουλο, στο υπό κατασκευή έργο του Open Mall Μεσσήνης.

Τα Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου (Open Mall) είναι μια εμβληματική πρωτοβουλία που σχεδιάσαμε, χρηματοδοτήσαμε και υλοποιήσαμε το 2018 στο Υπουργείο Ανάπτυξης. Πρόκειται για έργα πνοής που θα αλλάξουν την όψη των εμπορικών κέντρων και θα τονώσουν την οικονομική δραστηριότητα χιλιάδων μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων σε δεκάδες πόλεις σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Μια δράση στον αντίποδα της λογικής των τεράστιων εμπορικών κέντρων που οδηγούν αποδεδειγμένα σε οικονομική ασφυξία τις τοπικές αγορές, το πρόγραμμα Open Mall αποτελεί έμπρακτη στήριξη στη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα.

Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που και στην πόλη της Μεσσήνης το έργο πλέον ξεκίνησε να υλοποιείται και ευελπιστώ ότι σύντομα θα παραδοθεί στον εμπορικό κόσμο και στο καταναλωτικό κοινό της πόλης.»

Σχετικές αναρτήσεις

ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ — ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΩΝ ΤΡΟΧΑΙΩΝ

admin2020

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ-EXPO 2024

admin2020

Παρουσίαση του φακέλου της υποψηφιότητας του «Πάρνωνα Μαλέα, ως Απόθεμα Βιόσφαιρας» στον Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies