Κορίνθου

Β Νανόπουλος : Τιμώ την ψήφο και την εμπιστοσύνη των πολιτών και δεν επιτρέπω υποκρισία και ιδιοτέλεια

Σχετικά με τις αιχμές που άφησε στην συνέντευξη του ο πρώην πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής Β. Ταγαράς έχω να απαντήσω τα εξής:

Έχουμε μπει σε προεκλογική περίοδο.

Εγώ σέβομαι την ψήφο, την εμπιστοσύνη των πολιτών, υπηρετώ τους πολίτες και δεν εξυπηρετώ επιχειρηματικά συμφέροντα και το πληρώνω το τίμημα εν γνώσει μου .
Εγώ δημιουργώ έναν ομοιογενή συνδυασμό τη συμμαχία πολιτών με νέα πρόσωπα μαζί με το βασικό κορμό της Συμμαχίας Πολιτών .

Αντιθέτως ο κ. Σταυρέλης δημιουργεί έναν ετερόκλητο συνδυασμό με όποιον πρόθυμο υπάρχει αρκεί να του φέρει ψήφους χωρίς να εξετάζει το ποιόν του .
Εγώ δεν έχω ούτε πρόκειται να έχω καταδικασμένο για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, οπλοφορία, οπλοχρησία ,ξυλοδαρμό κλπ. Μπορεί να πει το ίδιο ο κ. Σταυρέλης ;

Εγώ δεν έχω και δεν πρόκειται να έχω στο συνδυασμό μου κατηγορούμενο για μεγάλα χρέη προς το δημόσιο και οικονομικά εγκλήματα. Μπορεί να πει το ίδιο ο κ. Σταυρέλης;

Εγώ δεν έχω βασικό υποστηρικτή καταδικασμένο για πειρατεία διαδικτύου μεγάλης έκτασης , μπορεί να πει το ίδιο ο κ. Σταυρέλης;

Στο παραπάνω πλαίσιο ο πρώην πρόεδρος του ΚΚΠ ο κ. Ταγαράς παρασύρθηκε από τις σειρήνες του κ. Σταυρέλη και καιρό πριν όπως ο ίδιος έλεγε παντού προσχωρεί αφού όμως πριν αναθέσει όλες τις δαπάνες της χρονιάς, πράγμα που έκανε . Μέσα σε λίγες μέρες, τον Απρίλιο ανέθεσε 426 χιλιάδες ευρώ. Παράδειγμα των αναθέσεων είναι 37 χιλιάδες ευρώ για προβολή του έργου του ΚΚΠ σε εταιρεία με έδρα τη Θήβα και ίδρυση λίγες μέρες πριν την ανάθεση .
Ένα δεύτερο παράδειγμα είναι η ανάθεση σε εργολάβο 37 χιλιάδων ευρώ για υδροβολη αύλειων χώρων σε βρεφονηπιακούς σταθμούς. Τις υπόλοιπες αναθέσεις μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο.

Μετά από όλα αυτά ζητά από το δήμο επιχορήγηση περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ για προσλήψεις νέων υπαλλήλων ενώ μπορούσε να δεσμεύσει τα χρήματα από ΚΑΠ του υπουργείου, όπως του είπα να κάνει σε συνεργασία με την οικονομική υπηρεσία του δήμου.

Με λίγα λόγια από κάποιο σημείο και μετά ο κ. Ταγαράς ξέφυγε από τις βασικές αρχές της διοίκησης και έκανε έργο προσωπικής προβολής και ψηφοθηρίας κάτι ανεπίτρεπτο και για αυτό ζήτησα την παραίτηση του.

Το έργο που έγινε στο ΚΚΠ είναι συλλογική προσπάθεια πολλών με τη υποστήριξη του δημάρχου και όχι μόνο του εκάστοτε προέδρου.
Προτίμησα την παραίτηση του αντί της καθαίρεσης ως συντομότερης διαδικασίας .

Ο κ. Ταγαράς υπαινίσσεται ότι στελέχη της παράταξης μου διαρρέουν και ευθύνομαι εγώ για αυτό. Ο ίδιος δεν ήταν στέλεχος της παράταξής μου αντίθετα ήταν σε αντίπαλη παράταξη στις εκλογές, ήταν με τον κ. Πνευματικό, ήρθε σε μένα και τώρα πάει στον κ. Σταυρέλη. Οι πολίτες θα κρίνουν την συνέπεια και τα κίνητρά του, να αλλάξει τρεις παρατάξεις σε μια θητεία .

Διαβεβαιώνω τους πολίτες ότι το έργο που δεν έχει γίνει στο ΚΚΠ με τις προσλήψεις νέων υπαλλήλων και ίδρυση νέων βρεφονηπιακών σταθμών, την ίδρυση Κέντρων δημιουργικής απασχόλησης παιδιών που ανεπίτρεπτα καθυστέρησε ενώ τα ιδιωτικά λειτουργούν κανονικά , θα υλοποιηθεί από το νέο πρόεδρο και τις υπηρεσίες του δήμου.
Και κάτι τελευταίο όταν ο θεός θέλει να σκοτώσει το μυρμήγκι ξέρετε τι κάνει; του δίνει φτερά.
Kαι ο λαός λέει ότι την προδοσία πολλοί αγάπησαν τους προδότες κανείς.

Βρείτε το Video της συνέντευξης εδώ: https://youtu.be/gFVp6mOAp_4

Σχετικές αναρτήσεις

ΠΟΤΑΜΟΔΙΑΣΧΙΣΗ ΚΡΑΘΙΔΟΣ- ΑΧΑΪΑ- ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ ΜΕΣΟΡΡΟΥΓΙΟΥ -ΚΥΡΙΑΚΗ

admin2020

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ‘’ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ΄΄ ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΡΑΧΑΤΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

admin2020

Απαγόρευσης Κυκλοφορίας για την Παρασκευή 19.07.2024

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies