Αρκαδίας

Γορτυνία | Τοποθέτηση προστατευτικού πλέγματος παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Κωνσταντίνου Μανδρώνη

Την περιοχή της Γορτυνίας επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης 12 Μαρτίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας, Κωνσταντίνος Μανδρώνης, για να δει από κοντά την τοποθέτηση προστατευτικού πλέγματος που έγινε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου σε επικίνδυνο σημείο της παλαιάς Εθνικής Οδού, Τρίπολης-Πύργου.

Πρόκειται για τη θέση «συμπληγάδες» που βρίσκεται μετά τα Λαγκάδια και σε περιπτώσεις κακοκαιρίας ή δυνατού ανέμου, είχαν σημειωθεί κατολισθήσεις.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας, Κωνσταντίνος Μανδρώνης, ανέφερε: «Κατόπιν εντολής του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, προχωρήσαμε στην άμεση τοποθέτηση του προστατευτικού, ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα με την κυκλοφορία των οχημάτων. Η παλαιά Εθνική Οδός Τρίπολης-Πύργου, ενώνει την Τρίπολη με ολόκληρο το τουριστικό κομμάτι του Δήμου Γορτυνίας και το επόμενο διάστημα θα προχωρήσουμε και σε άλλα έργα, όπως οδοποιίας».

Σχετικές αναρτήσεις

“Η προστασία της Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας ως μοχλός ανάπτυξης των επιχειρήσεων”

admin2020

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου

admin2020

Επιτυχής διοργάνωση Εναρκτήριας Συνάντησης του έργου «OliveOilMedNet» στην έδρα του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies