Μεσσηνίας

Δήλωση Τζαμουράνη για το αποτέλεσμα των εκλογών

Ευχαριστούμε τους χιλιάδες συνδημότες μας που μας εμπιστεύτηκαν σε αυτή τη μάχη και πίστεψαν σε μια θετική αλλαγή για τον τόπο μας: Για την πόλη μας και ολόκληρο τον Δήμο Καλαμάτας.
Ευχαριστούμε θερμά τους ψηφοφόρους μας και όλους όσοι αντιστάθηκαν στην αλαζονεία, στις πιέσεις, στην προπαγάνδα και στην τρομερή υπεροπλία της προβολής των κύριων αντιπάλων μας.
Σας ευχαριστούμε όλους για τη δύναμή σας!

Ευχαριστούμε θερμά και όσους συστρατεύτηκαν μαζί μας, τους υποψήφιους και τις υποψήφιες της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ_ΜΕΤΑ, που μοιράστηκαν το όραμά μας για έναν πραγματικά μεγάλο, σύγχρονο, εύρωστο και δίκαιο Δήμο Καλαμάτας, δίνοντας τον καλό αγώνα.

Όλοι εμείς αγωνιστήκαμε μόνοι: Με τις δικές μας μόνο δυνάμεις. Χωρίς ισχυρούς προστάτες, χωρίς χρίσματα από κομματικούς τοπάρχες, χωρίς χρηματοδοτήσεις, χωρίς πελατειακά δίκτυα, χωρίς ρουσφέτια και εξαγορές συνειδήσεων.

Δώσαμε έναν αγώνα σκληρό, τίμιο και αξιοπρεπή.

Όμως, η πλειοψηφία των συνδημοτών μας αποφάσισε να δώσει και μία δεύτερη ευκαιρία στην ίδια δημοτική αρχή, ώστε να κάνει όσα δεν έκανε την πρώτη τετραετία.

Συγχαίρουμε τον δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο και την παράταξή του «Δημιουργική Πρωτοβουλία», και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους.

Καλούμε όλους τους δημότες σε κάθε γωνιά του Δήμου Καλαμάτας, να συμμετέχουν ενεργά στα κοινά, διεκδικώντας την ποιότητα ζωής που αξίζουμε, στον τόπο που αγαπάμε.

Σχετικές αναρτήσεις

Live :Ημιτελικό του Κυπέλλου Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

admin2020

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

admin2020

Περιοδική έκθεση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσσηνίας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies