Μεσσηνίας

Δήμαρχος Οιχαλίας Γεωργακοπούλου Παναγιώτα: Καλωσορίζω τον Γιώργο Ηλιόπουλο στο συνδυασμό μας «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
Η Δήμαρχος Οιχαλίας δήλωσε τα εξής: Με χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα του Γιώργου Ηλιόπουλου με τον συνδυασμό μας «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας», ενός ανθρώπου που συνδυάζει αυστηρό επαγγελματισμό στην δουλειά του και ευαισθησία για τον συνάνθρωπο του. Στο πλαίσιο της εργασίας του στο Ε.Κ.Α.Β. Φιλιατρών, έχει βοηθήσει δεκάδες συμπολίτες μας σε δύσκολες στιγμές της ζωής τους. Η ξεχωριστή του προσωπικότητα και οι γνώσεις του, είναι απαραίτητα συστατικά για τον συνδυασμό μας.
Ο Γιώργος Ηλιόπουλος για την απόφασή του να συμπορευτεί με την Παναγιώτα Γεωργακοπούλου ανέφερε τα εξής: «Η ανιδιοτελής προσφορά στον τόπο μου και τους ανθρώπους του ήταν ανέκαθεν ο πρωταρχικός μου στόχος. Έχοντας την πεποίθηση της ενεργούς προσφοράς των νέων ανθρώπων στη τοπική αυτοδιοίκηση σε συμπόρευση, πάντα, με την εμπειρία ανθρώπων που δραστηριοποιούνται αρκετά χρόνια επιτυχώς στα κοινά, αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση της κας. Γεωργακοπούλου Παναγιώτας γιατί είναι ένας άνθρωπος που διαθέτει αρχές και όραμα για το τόπο μας, είναι ανοιχτή στο διάλογο και διακατέχεται από ομαδικό πνεύμα».
Βιογραφικό

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος μεγάλωσε και διαμένει στη τοπική κοινότητα Δώρίου. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Εργάζεται ως Διασώστης στο Ε.Κ.Α.Β. Φιλιατρών.

Είναι εκπαιδευτής Ά Βοηθειών σε ομάδες πληθυσμού.

Είναι μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Δωρίου.

Σχετικές αναρτήσεις

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διακινούσαν συστηματικά ποσότητες ναρκωτικών

admin2020

LIVE H ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ Τ. ΚΑΤΣΟΥΛΙΔΗ

admin2020

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: <<Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας & Πληροφοριακό Σύστημα ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ >>

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies