Μεσσηνίας

Δήμος Καλαμάτας : Προς απομάκρυνση ακινητοποιημένα οχήματα

Εντολή να ολοκληρωθούν άμεσα οι διαδικασίες απομάκρυνσης ακινητοποιημένων οχημάτων, πολλά εκ των οποίων βρίσκονται σε κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας, έδωσε στην αρμόδια Υπηρεσία, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μπάκας.

Ήδη, όπως προέκυψε από την καταγραφή που πραγματοποιήθηκε από τη Δημοτική Αστυνομία, προς απομάκρυνση είναι 151 οχήματα, τα οποία αν δεν απομακρυνθούν από τους ιδιοκτήτες τους, τότε θα ακολουθήσει η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία.

Σημειώνεται ότι τα περισσότερα εκ των ακινητοποιημένων οχημάτων καταλαμβάνουν πολύτιμες θέσεις στάθμευσης, ενώ αποτελούν με το πέρασμα του χρόνου και εστία μολύνσεων.

Σχετικές αναρτήσεις

Σεισμός 5,3 Ρίχτερ νοτιοδυτικά της Φοινικούντας

admin2020

Ο «5ος Δρόμος Βουφράδος» πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Δ.Κ. Χατζή Μεσσήνης

admin2020

Γενική Συνέλευση ΠΟΕΕ στη Μεσσήνη – Ανοιχτής Συζήτησης με Θεσμικούς Φορείς

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies