Κορίνθου

Δήμος Σικυωνίων: Νέα χρηματοδότηση από τον «Φιλόδημο» για την πυροπροστασία όλων των σχολείων

Την χρηματοδότηση για την πυροπροστασία όλων των σχολικών κτηρίων εξασφάλισε ο δήμος Σικυωνίων από το πρόγραμμα «Φιλόδημος 2». Το έργο αποσκοπεί στην εξασφάλιση ασφαλούς περιβάλλοντος στους μαθητές και εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων καθώς θα επικαιροποιηθούν ή θα παραχθούν νέες μελέτες για την ολοκληρωμένη πυροπροστασία των σχολείων.

Το έργο αφορά και στις 33 σχολικές μονάδες (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια) που βρίσκονται εν λειτουργία στα όρια του δήμου και ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος σε δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νέα χρηματοδότηση από το «Φιλόδημος 2» η οποία αφορά σε έναν από τους σημαντικότερους τομείς της κοινωνίας, στην εκπαίδευση.

Ο δήμαρχος τόνισε ότι τόσο για τον ίδιον προσωπικά όσο και για το σύνολο της δημοτικής αρχής ζητήματα που άπτονται της ασφάλειας και της συντήρησης των σχολικών υποδομών αποτελούν απόλυτες προτεραιότητες, ενώ επισήμανε ότι ο δήμος θα συνεχίσει να επιδιώκει χρηματοδοτήσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Σχετικές αναρτήσεις

Στο σημείο της αναζωπύρωσης στη Νεμέα ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

admin2020

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου υποστηρίζει τις εκδηλώσεις που θα γίνουν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κλαδά για τα 50 χρόνια από την εισβολή στην Κύπρο

admin2020

Σειρά συναντήσεων του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με Δημάρχους για έργα ΟΧΕ και ΒΑΑ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies