ΑργολίδοςΑρκαδίαςΚορίνθουΜεσσηνίας

Δεν συνεδρίασε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου σήμερα Πέμπτη, στον νέο του χώρο, λόγω έλλειψης απαρτίας

Λόγω έλλειψης απαρτίας δεν πραγματοποιήθηκε η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου που ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα στις 4 σήμερα Πέμπτη 6 Απριλίου, στον νέο χώρο συνεδριάσεων του σώματος, επί της οδού Καλαμάτας, στην Τρίπολη, στο κτήριο της ΟΕΒΕΑ (Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αρκαδίας).

Η μη απαρτία κηρύχθηκε σε εφαρμογή σχετικής κοινής υπουργικής απόφασης, που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ Β ́ 1954/26-3-2023) με θέμα “Εκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού covid-19 η οποία έχει εφαρμογή και ισχύει αποκλειστικά για τις δομές υγείας και τις κλειστές δομές κοινωνικής φροντίδας”.

Οπως προβλέπεται στην εν λόγω απόφαση, ειδικότερα, τα πάσης φύσεως συλλογικά όργανα της Περιφέρειας θα λειτουργούν πλέον αποκλειστικά με βάση τις πάγιες διατάξεις που διέπουν τη σύγκληση και τη λήψη των αποφάσεών τους και από τις οποίες προβλέπεται λειτουργία μόνο δια ζώσης και όχι με τηλεδιάσκεψη ή συνδυαστικά διά ζώσης και με τηλεδιάσκεψη.

Το σχετικό ΦΕΚ μπορείτε να δείτε εδώ:
diazosis-16392-fek-1954-26-3-2023

Σχετικές αναρτήσεις

Λ. ΚΑΒΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧ. ΜΕΣΣΗΝΗ

admin2020

Δ. ΜΕΣΣΗΝΗΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ

admin2020

ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 17-6-2024

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies