Μεσσηνίας

ΔΗΛΩΣΗ ΘΑΝ ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΕΣΥΠ ΓΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΥΛΙΑΣ

Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας διότι το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου σήμερα Δευτέρα 23/1/2023 ψήφισε σημαντική ομόφωνη απόφαση .Αποδέχτηκε τη πρόταση μας να στηρίξει τον αγώνα των κατοίκων της Ανατολικής Πυλίας για την επίλυση του προβλήματος υγειονομικής κάλυψης της περιοχής .
Συγκεκριμένα αποδέχθηκε ομόφωνα την πρόταση μας , να υιοθετήσει την απόφαση των κατοίκων, η οποία προέκυψε μετά τη μεγάλη συγκέντρωση των φορέων και δημοτών τη Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023 στο Γυμνάσιο Λογγάς, και να διεκδικήσει μαζί τους :
1)Στελέχωση και λειτουργία σε 24ωρη βάση του κέντρου ευημερίας Λογγάς, με τη παρουσία ασθενοφόρου 2)Υλοποίηση της ειλημμένης απόφασης της πολιτείας με ΦΕΚ 1755 του 2007 για δημιουργία Κ.Υ στο Άγιο Ανδρέα . Η δημιουργία του Κ.Υ είναι απαραίτητη για την Υγειονομική κάλυψης της ευρύτερης περιοχής

Σχετικές αναρτήσεις

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

admin2020

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιβάλλοντος

admin2020

Νομαρχιακή Συνέλευση ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies