ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ: ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Κεραυνός   στο δημαρχιακό Μέγαρο στην Κόρινθο, καθώς  δύο στενοί συνεργάτες του δημάρχου διαγνώστηκαν θετικοί στον Covid 19.

Ήδη έχουν τεθεί σε καραντίνα, αλλά το ερώτημα είναι εάν θα τεθεί σε καραντίνα και ο δήμαρχος Κορινθίων, αφού, όπως ειπώθηκε ήδη, οι νοσούντες είναι στενοί του συνεργάτες και όπως φαίνεται ερχόταν καθημερινά στενή επαφή μαζί τους..

Με τα παραπάνω κρούσματα γίνεται σαφές σε ολόκληρη την Κορινθιακή κοινωνία ότι η Πανδημία του κορονοιου σαρώνει την περιοχή και θα πρέπει όλοι να τηρήσουμε ευλαβικά τα μέτρα ασφαλείας τα μέτρα αυτοπροστασίας.

Ένα ακόμα ερώτημα είναι, τη στιγμή που με τρία κρούσματα τίθεται σε καραντίνα ολόκληρο σχόλειο, το δημαρχείο θα κλείσει;

Είναι πολύ σημαντικό για την τοπική κοινωνία να υπάρχει έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση, ώστε να υπάρχει μία σαφής εικόνα και όχι να αποκρύπτονται βασικές πληροφορίες.

Όσον αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τα συνολικά  τα σημερινά κρούσματα της  14 στην Π.Ε. Κορινθίας, 12 Π.Ε. Μεσσηνίας,  2 Π.Ε. Αρκαδίας, 2 Π.Ε. Λακωνίας και 1  Π.Ε. Αργολίδας