ΑχαΐαςΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ Το μέτωπο της αντιπολίτευσης στον δήμο δεν ψήφισε την προμήθεια τροφίμων για τις δομές του Κοινωνικού Οργανισμού

«Το μέτωπο των παρατάξεων της αντιπολίτευσης ΝΔ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ και των δήθεν ανεξάρτητων στον Δήμο Πατρέων συνεχίζει την τυχοδιωκτική τακτική του και την προσπάθειά του να σαμποτάρει το έργο της Δημοτικής Αρχής», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Αρχή Πάτρας, καθώς, όπως αναφέρει, «τα μέλη αυτών των παρατάξεων ΔΕΝ ψήφισαν στην πρόσφατη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου τη διαγωνιστική διαδικασία για την προμήθεια τροφίμων στον Κοινωνικό Οργανισμό, για τις δομές του Οργανισμού (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Δομή Συσσιτίων, ΚΔΑΠ ΑμεΑ, Παιδικοί Σταθμοί, Υπνωτήριο).

 

Μια διαδικασία διάφανη, που κοινοποιήθηκε πλατιά στην Πάτρα και μέσω του Εμπορικού Συλλόγου και του Εμπορικού Επιμελητηρίου, προφασιζόμενοι ότι δεν κοινοποιήθηκε σε όλους».

 

Σημειώνει ότι «δεν ενδιαφέρονται αν οι Παιδικοί Σταθμοί, οι άποροι, τα ΚΔΑΠ ΜΕΑ, έχουν έγκαιρα τρόφιμα, αλλά για το πώς θα εκθέσουν τη Δημοτική Αρχή και να κωλυσιεργήσουν το έργο των υπηρεσιών του δήμου, ώστε μετά να την καταγγείλουν.

 

Οι πράξεις τους αποκαλύπτουν τους πραγματικούς σκοπούς τους και κρίνονται από τον πατραϊκό λαό».

Η Δημοτική Αρχή, παρά τα εμπόδια που βάζει το μέτωπο της αντιπολίτευσης, θα συνεχίσει μαζί με τους εργαζόμενους του δήμου και τον πατραϊκό λαό τον αγώνα υπεράσπισης των συμφερόντων της πόλης και των πολιτών της και όχι των λίγων», επισημαίνει.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή με δράσεις, προτάσεις, πρόγραμμα και αισιοδοξία»

admin2020

LIVE : Ημερίδα «Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή»

admin2020

Βασίλης Σιδέρης: «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου παράδειγμα προς μίμηση για τις άλλες Περιφέρειες στον Αθλητισμό»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies