ΑχαΐαςΕιδησούλες

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΑΤΡΑΣ: Ειδική έκδοση για το σύνολο του έργου της προς όφελος των λαϊκών αναγκών

 

Ειδική, 20σέλιδη έκδοση για το σύνολο του έργου της προς όφελος των λαϊκών αναγκών κυκλοφορεί, σε έντυπη και ψηφιακή μορφή, η Δημοτική Αρχή Πάτρας.

 

Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τις θέσεις της και τους στόχους της για το επόμενο διάστημα, την παρέμβασή της για κάθε ζήτημα που απασχολεί τους δημότες της Πάτρας, την κοινωνική πολιτική, τη δράση για τη στήριξη εργαζομένων, ανέργων, επαγγελματιών, συνολικά των λαϊκών στρωμάτων της πόλης, το πολυπλόκαμο δίκτυο προστασίας που έχει δημιουργηθεί, η παρέμβαση στους τομείς του Πολιτισμού και του Αθλητισμού.

 

Επίσης, παρουσιάζεται το πρωτοφανές έργο που έχει πραγματοποιηθεί σε όλους τους τομείς για να αλλάξει προς το καλύτερο η φυσιογνωμία της πόλης, με πρωταγωνιστές τους εργαζόμενους του δήμου. Έτσι, υπάρχει αναλυτική καταγραφή έργων που ολοκληρώθηκαν, που είναι σε εξέλιξη, όσων σχεδιάζονται και όσων είναι αντικείμενο διεκδίκηση.

 

«Σ’ αυτόν τον δρόμο που ανοίξαμε τα τελευταία χρόνια συνεχίζουμε να βαδίζουμε – Ο Δήμος Πατρέων να μείνει στα χέρια του λαού!», τονίζει η Δημοτική Αρχή.

Σχετικές αναρτήσεις

Μέχρι τέλος Μαΐου η προθεσμία καθαρισμού οικοπέδων από τους ιδιοκτήτες

admin2020

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

Η Μεγάλη Έκθεση EURO AGRO EXPO 2024 στην Αμαλιάδα 24, 25 και 26 Μαΐου 2024

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies