Μεσσηνίας

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΜΠΡΙΚΙΟΥ «ΑΡΗΣ»

Διαδικτυακή επιστημονική ημερίδα αφιερωμένη στην Μάχη της Σφακτηρίας και στην ιστορική έξοδο του πλοίου «Άρης», διοργανώνουν ο Δήμος Ύδρας σε συνεργασία με τον Δήμο Πύλου-Νέστορος και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Οι δύο αδελφοποιημένοι Δήμοι, στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 ετών από την Εθνική μας Παλιγγενεσία, με την πολύτιμη υποστήριξη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, θα παρουσιάσουν τη σημαντική και συνάμα συγκινητική ιστορία της εξόδου του ένδοξου Μπρίκιου «Άρης», μέσω της διαδικτυακής επιστημονικής εκδήλωσης με τίτλο: «Το Θρυλικό Μπρίκι Άρης», ανήμερα της Επετείου, στις 26 Απριλίου 2021, Μ. Δευτέρα και ώρα 8.00 μ.μ. , μέσω του ηλεκτρονικού συνδέσμου https://www.facebook.com/dimosydras .

Εισηγητής της εκδήλωσης θα είναι ο Αντιπρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Ναυπηγός, Μηχανολόγος-Μηχανικός Ιωάννης Χατζηγεωργίου, ο οποίος θα μιλήσει για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Πάρωνα «Άρη», του Υδραίου Αναστάσιου Τσαμαδού.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τις εξής υπηρεσίες:
Γραμματεία Δημάρχου Ύδρας
Τηλέφωνο:22980 53003
E-mail: mayor@ydra.gov.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων σε περιοχές NATURA

admin2020

«Συναντήσεις εργασίας για την παρακολούθηση και καταγραφή αλιευτικών δραστηριοτήτων»

admin2020

«Συνεδρίαση επιτροπής παρακολούθησης έργου ανάπλασης της Δημοτικής Ενότητας Αριστομένους»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies