Μεσσηνίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ

Ο Εμπορικός και Επαγγελματικός Σύλλογος Μελιγαλά κατόπιν του χαρμόσυνου νέου της έναρξης εργασιών κατασκευής του νέου οδικού άξονα Πάτρα – Πύργου, οφείλει να εκφράσει τις βαθιές του ανησυχίες για τη μηδενική αναφορά για το υπόλοιπο οδικό τμήμα, Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα, κάτι που αποτελούσε καθολικό αίτημα των τοπικών και των παραγωγικών φορέων του Νομού Μεσσηνίας και όχι μόνο.
Η ολοκλήρωση του υπόλοιπου οδικού άξονα είναι απαραίτητη τόσο για την οδική ασφάλεια των πολιτών όσο και για την τουριστική και επιχειρηματική ανάπτυξη του τόπου. Οι πρωτόγνωρες δύσκολες συνθήκες που βιώνει η Ελληνική επιχειρηματικότητα κάνουν απαραίτητο κάθε έργο που θα οδηγήσει στην ανάπτυξη.
Καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς να συμπορευτούν για την ολοκλήρωση του οδικού άξονα και τη διασύνδεσή του με την Τσακώνα, ενός ασφαλούς άξονα που θα οδηγήσει στην ανάπτυξη και την εξωστρέφεια.

Σχετικές αναρτήσεις

Τροχαίο ατύχημα με τραυματία στην Καλαμάτα

admin2020

Φωτιά ξέσπασε σε αυτοκίνητο

admin2020

Σε ετοιμότητα ο Δήμος Οιχαλίας για την αντιμετώπιση τυχόν πυρκαγιών

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies