Κορίνθου

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ CANAL GALLENGE 2023

Ο Όμιλος Αθλητικής Σκοποβολής Κορινθίας (ΟΑΣΚ) διοργάνωσε με επιτυχία τον Διεθνή Αγώνα Πρακτικής Σκοποβολής CANAL CHALLENGE που πραγματοποιήθηκε στο Σκοπευτήριο Κορίνθου από 17 έως και 20 Μαΐου .

Ο Όμιλος Αθλητικής Σκοποβολής Κορινθίας (ΟΑΣΚ) διοργάνωσε με επιτυχία για πέμπτη συνεχόμενη φορά τον Διεθνή Αγώνα CANAL CHALLENGE με την συμμετοχή πλέων των 500 σκοπευτών από 30 χώρες οι οποίοι επί τέσσερις ημέρες αντιμετώπισαν και
ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις σκοπευτικές προκλήσεις των 24 σταδίων που δημιουργήθηκαν για αυτόν τον αγώνα, οι συμμετέχοντες κατά την διάρκεια τις παραμονής τους είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την μοναδική σε ομορφιά περιοχή μας και την Ελληνική φιλοξενία.

Θα θέλαμε τέλος να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου των Δήμο Κορινθίων και το Επιμελητήριο Κορίνθου για την αμέριστη συμπαράσταση και την πολύτιμη συμβολή τους στην επιτυχία του διεθνή αγώνα Canal Challenge 2023.

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή με δράσεις, προτάσεις, πρόγραμμα και αισιοδοξία»

admin2020

LIVE : Ημερίδα «Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή»

admin2020

Στις εργασίες του συνεδρίου λήξης του προγράμματος INITIATION ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies