Μεσσηνίας

Εγκαίνια στο νέο γήπεδο ποδοσφαίρου στο 1ο Γυμνάσιο Μεσσήνης

Εγκαινιάστηκε σήμερα 3 Απριλίου 2023 το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου στο 1ο Γυμνάσιο Μεσσήνης.
Το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου 7Χ7 το οποίο κατασκευάστηκε με συνθετικό χλοοτάπητα τρίτης γενιάς, φωτισμό και λοιπό αθλητικό εξοπλισμό, παραδόθηκε σήμερα προς χρήση.

Στόχος της δημοτικής αρχής είναι .η διασύνδεση του σχολικού αθλητισμού με τον εξωσχολικό αθλητισμό με έμφαση στις μικρές ηλικίες καθώς και η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών και η υλοποίηση δράσεων που ενισχύουν την ανάπτυξη του αθλητισμού.
Στα εγκαίνια που τελέσθηκαν από τον ιερέα του Αγίου Δημητρίου Μεσσήνης πατέρα Ανδρέα Ζάννη παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Στραβόλαιμος Γεώργιος, Μακρής Χαράλαμπος, Ρούτσης Κωνσταντίνος και Αθανασακόπουλος Δημήτριος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσσήνης Ρούτσης Νικόλαος, ο σύμβουλος φυσικής αγωγής κ. Πεφάνης Νικόλαος, η διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Μεσσήνης Σταθοπούλου Ελισάβετ, η διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Μεσσήνης κ. Χρόνη Σταυρούλα , ο διευθυντής του Γυμνασίου Πεταλιδίου κ. Μελιγαλιώτης Παναγιώτης, ο καθηγητής φυσικής αγωγής του Πειραματικού Γυμνασίου Καλαμάτας Κακαλέτρης Νικόλαος. Μετά το πέρας της τελετής των εγκαινίων ακολούθησαν αγώνες ανάμεσα στο 1ο Γυμνάσιο Μεσσήνης, στο 2ο Γυμνάσιο Μεσσήνης , στο Γυμνάσιο Πεταλιδίου και στο Πειραματικό Γυμνάσιο Καλαμάτας.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης στο σύντομο χαιρετισμό του επισήμανε την αξία του αθλητισμού για τη νέα γενιά, την αγωνία και τις προσπάθειες της δημοτικής αρχής για τη δημιουργία νέων χώρων άθλησης. Τέλος, ευχαρίστησε τη Διοίκηση της ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε., τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Γιάνναρη Αθανάσιο και τον Πρόεδρο κ. Κατσίπο Τιμολέοντα, για την άριστη συνεργασία που υπάρχει στη δημιουργία υποδομών στους χώρους εκπαίδευσης καθώς και τη διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Μεσσήνης για τη γενικότερη άριστη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα στους τομείς της εκπαίδευσης, του πολιτισμού και του αθλητισμού.

Σχετικές αναρτήσεις

Διεξαγωγή Σεμιναρίου Βαθμολογητών Drift | 29-30 Ιουνίου 2024 | Δήλωση Συμμετοχής Featured

admin2020

Δείτε Ζωντανά τον Τελικό Αγώνα PLAY-OFF Α2΄ | ΓΠΣ ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣ. – ΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ Ο ΑΘΛΕΩΝ

admin2020

LIVE: ΤΟ πανηγύρι του Αστέρα Βαλύρας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies