Μεσσηνίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας

Τον αποχωρούντα Διοικητή της 77 Μονάδας Επιστρατεύσεως, Συνταγματάρχη Πεζικού Χριστόφορο Μοσχονά και τον παραλαμβάνοντα Διοικητή, Συνταγματάρχη Πεζικού Ηλία Δημητρακόπουλο, συνάντησε σήμερα Πέμπτη στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Στάθης Αναστασόπουλος. Η συνάντησε ήταν εθιμοτυπική και πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της αυριανής τελετής παράδοσης – παραλαβής Διοικήσεως της 77ΜΕ.

Ο αντιπεριφερειάρχης τους καλωσόρισε, ευχαρίστησε στον αποχωρούντα Διοικητή για την άριστη συνεργασία που είχε με την ΠΕ Μεσσηνίας αλλά και όλους τους φορείς του νομού, ενώ στον παραλαμβάνοντα Διοικητή ευχήθηκε καλή συνεργασία και καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα.

Σχετικές αναρτήσεις

«Τεράστια επιτυχία κατά της μάστιγας των ναρκωτικών του ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ»

admin2020

Η ΑΛΑ Καλαμάτας γιόρτασε 40 χρόνια δράσης – Όλοι μαζί για το μέλλον

admin2020

Δισαρχιερατικός Εσπερινός για την Παναγία Τριχερούσα στη Φοινικούντα Μεσσηνίας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies