Μεσσηνίας

Εθνική Ολυμπιάδα Μαθηματικών “ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ” σε Μεσσηνία

Για πρώτη φορά στην ιστορία του παραρτήματος της ΕΜΕ Μεσσηνίας και λόγω των έκτακτων συνθηκών της πανδημίας, θα φιλοξενήσουμε την 39η Εθνική Ολυμπιάδα Μαθηματικών «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» στην Μεσσηνία.
Θα συμμετάσχουν οι προκριθέντες από τον διαγωνισμό ΘΑΛΗΣ (Ο ημιτελικός «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» ενσωματώθηκε στον «ΘΑΛΗΣ») Συγκεκριμένα, 11 μαθητές από Μεσσηνία, 5 μαθητές από Λακωνία και 3 μαθητές από Αρκαδία.
Οι προκρινόμενοι στην Εθνική Ολυμπιάδα, θα στελεχώσουν την Βαλκανική και Διεθνή ομάδα για τις Ολυμπιάδες της Ε.Μ.Ε.
Να σημειωθεί, ότι οι προκριθέντες, έχουν ανταποκριθεί ήδη, σε μαθηματικά θέματα εξαιρετικής δυσκολίας, ενώ θα κληθούν να ανταπεξέλθουν σε ακόμα δυσκολότερα.
Υπάρχουν 17 εξεταστικά κέντρα Πανελληνίως και ο διαγωνισμός «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ»:
• Θα διεξαχθεί στις 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022
ΩΡΑ 10:00-14:00, στο φιλοξενόν τον διαγωνισμό 4ο Γυμνάσιο Καλαμάτας , Αρτέμιδος 49, Καλαμάτα , τηλ. 2721022830 (Στο ποτάμι, στην γέφυρα του τρένου, δίπλα στο Μέγαρο Χορού)
• Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί με συνθήκες Πανελλήνιων εξετάσεων και οι μαθητές πρέπει οπωσδήποτε να πάνε στο κέντρο που τους αντιστοιχεί.
• Όλοι οι εμπλεκόμενοι πρέπει να φορούν μάσκα.
• Ώρα προσέλευσης στο εξεταστικό κέντρο: Το αργότερο 09.45.
• Η είσοδος στο εξεταστικό κέντρο επιτρέπεται μόνο με την απλή επίδειξη έγχαρτης βεβαίωσης/δήλωσης αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) έως και είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν από την εξέταση ή άλλου τύπου διαγνωστικού ελέγχου (rapid test ή PCR test) έως και σαράντα οκτώ (48) ώρες πριν από την εξέταση, η οποία υπογράφεται από τον εξεταζόμενο αν είναι ενήλικος/η, ή τον γονέα/κηδεμόνα του εάν πρόκειται για ανήλικο/η,
• Οι μαθητές επιτρέπεται να έχουν μαζί τους μόνο κανόνα και διαβήτη για τα γεωμετρικά σχήματα. Οι φορητοί υπολογιστές απαγορεύονται. Τα κινητά τους τηλέφωνα πρέπει να είναι κλειστά. Για τον έλεγχο της ταυτοπροσωπίας οι μαθητές πρέπει να έχουν μαζί τους την ταυτότητά τους ή άλλο αποδεικτικό έγγραφο.

Για το παράρτημα της ΕΜΕ Μεσσηνίας
-Ο-
Πρόεδρος

Γιάννης Π. Πλατάρος

Σχετικές αναρτήσεις

ΣΗΜΕΡΑ Η ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΒΑΛΥΡΑ

admin2020

Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά σε αυτοκίνητο

admin2020

Επετειακή εκδήλωση για τον παιδικό σταθμό της Ι.Μ. Μεσσηνίας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies