Κορίνθου

Εκδήλωση «Οι Γυναίκες Μιλάνε» στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου

Η πρωτοβουλία γυναικών ΙΣΟΤΙΜΑ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Οι Γυναίκες Μιλάνε», το Σάββατο 1η Απριλίου 2023, ώρα 18:00, στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Κορίνθου.

Στην εκδήλωση γυναίκες του σήμερα από διαφορετικές κοινωνικές και επαγγελματικές αφετηρίες, μοιράζονται τις εμπειρίες τους, αφηγούνται διακρίσεις σε σχέση με το φύλο τους και εκφράζουν την επιθυμία τους για αλλαγή.

Μουσικές φράσεις και τραγούδια, έκθεση ζωγραφικής, αλλά και εκφραστικά δρώμενα πλαισιώνουν την εκδήλωση, μέσα από την οποία η πρωτοβουλία γυναικών για την ισότητα και τα έμφυλα δικαιώματα ΙΣΟΤΙΜΑ θα παρουσιάσει τους λόγους που οδήγησαν στη δημιουργία της και την ανάγκη για τη διεύρυνση της.

Η έμφυλη ανισότητα, οι παραβιάσεις των δικαιωμάτων των γυναικών, οι διακρίσεις, η ανισότητα ευκαιριών, σε όλους τους τομείς της οικονομικής, κοινωνικής, πολιτικής, και πολιτιστικής ζωής των γυναικών, είναι μερικοί από αυτούς.

Μια εκδήλωση από γυναίκες, για τις γυναίκες, που όμως, δεν απευθύνεται μόνο σε γυναίκες, αλλά σε όλες όσες και όλους όσους τους αγγίζουν οι ίδιοι προβληματισμοί.

Σχετικές αναρτήσεις

Δωρεάν η διέλευση των κατοίκων του Δήμου Κορινθίων και του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων από τα διόδια του Ισθμού

admin2020

Αυτοψία στο έργο κατασκευής σύνθετου κόμβου στους Αγίους Θεοδώρους από τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κορινθίας Αναστάσιο Γκιολή

admin2020

Κλειστά αύριο Τετάρτη 12 Ιουνίου τα Δημόσια Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Κορινθίων

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies