ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΚορίνθουΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Εκλογές γενικής Ομοσπονδίας Καταναλωτών Ελλάδος: Αναγνωρίστηκε ο σπουδαίος ρόλος του Ινστιτούτου Καταναλωτών Κορινθίας

Με δελτίο τύπου το Ινστιτούτο Καταναλωτών Κορινθίας πληροφόρησε ότι οι αγώνες του υπέρ των Καταναλωτών στην Κορινθία και στην Πελοπόννησο αναγνωρίστηκαν πανελλαδικά με την εκλογή δύο μελών του στο διοικητικό συμβούλιο της γενικής Ομοσπονδίας Καταναλωτών Ελλάδας:

Την 13 Μαΐου 2022 έγιναν οι εκλογές στην Ομοσπονδία Καταναλωτών ΙΝΚΑ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος όπως ορίζει ο νόμος 2251/94 ,4587/2007 με την συμμετοχή εκπροσώπων από τις πρωτοβάθμιες οργανώσεις μέλη του ΙΝΚΑ Γενικής Ομοσπονδίας Καταναλωτών Ελλάδας.
Αμέσως μετά συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΝΚΑ Γενικής Ομοσπονδίας Καταναλωτών Ελλάδας με κατανομή αξιωμάτων ως εξής:

Πρόεδρος Λεχουρίτης Γεώργιος

Α’ Αντιπρόεδρος Σαραντίτη Μαρία

Β’ Αντιπρόεδρος Πιλάτης Άγγελος

Γενικός Γραμματέας Ευγενικός Γεώργιο

Ταμίας Παπουλάκου Νίκη

Ειδικός Γραμματέας Ζανίκου Παναγιώτα

Μέλος Κοσμόπουλος Γεώργιος

Μέλος Κουσουλού Αικατερίνη

Μέλος Αργυρίου Θεόδωρος

Όπως προκύπτει από τα παραπάνω αποτελέσματα οι καταναλωτές ανά την Ελλάδα τίμησαν το Ινστιτούτο Καταναλωτών Κορινθίας δίνοντάς του δύο θέσεις στο νέο διοικητικό συμβούλιο τις κυρίες Ζανίκου Παναγιώτα (Ειδική Γραμματέας) και Κουσουλού Αικατερίνη (μέλος).

Οι νέες αυξημένες αρμοδιότητες του Ινστιτούτου Καταναλωτών Κορινθίας θα αξιοποιηθούν με ευθύνη απέναντι στους καταναλωτές τόσο της Κορινθίας και της Πελοποννήσου, όσο και πανελλαδικά.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τα 532 μέλη μας και τους εκατοντάδες άλλους καταναλωτές στην Κορινθία για την στήριξη που μας παρέχουν.
Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον νομικό μας σύμβουλο, διακεκριμένο και έντιμο δικηγόρο Κορίνθου, κ. Περικλή Μπαλοδήμο και το νομικό σύμβουλο της ομοσπονδίας μας κ. Ιωάννη Μυταλούλη για την στήριξη που μας παρέχουν.

Σχετικές αναρτήσεις

Σημαντική αύξηση του κονδυλίου για τις υποδομές εγγείων βελτιώσεων στο πλαίσιο του ΠΑΑ, θετική ανταπόκριση του υπΑΑΤ στο αίτημα της ΕΝΠΕ

admin2020

Απόφαση ένταξης στο ΠΕΠ Πελοποννήσου 2021 – 2027 της πράξης που αφορά στην πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης

admin2020

Επιτήδειοι παριστάνουν υπαλλήλους της Περιφέρειας και ζητούν τηλεφωνικώς κωδικούς e-banking

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies