Μεσσηνίας

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

Έκτακτη σύσκεψη για τον τρόπο λειτουργίας των Δημοτικών Καταστημάτων, στο πλαίσιο αναγκαιότητας περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή διασποράς του νέου Κορονοϊού, συγκάλεσε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Πύλου-Νέστορος, ο Δήμαρχος Παναγιώτης Καρβέλας, με συμμετέχοντες του Διευθυντές των Υπηρεσιών του Δήμου και τους Αντιδημάρχους.

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας δήλωσε: «Είμαστε μάχιμοι και σε ετοιμότητα για να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες, ούτως ώστε να λειτουργούν οι υπηρεσίες μας εύρυθμα και να προστατεύονται τόσο οι πολίτες, όσο και οι υπάλληλοι από τον νέο Κορονοϊό. Ζητώ από τους συνδημότες μου να σταθούν υπεύθυνα απέναντι στο τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλοι και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των Ειδικών του ΕΟΔΥ και τις αποφάσεις των Κρατικών Υπηρεσιών. Οι απολυμάνσεις στο Δήμο μας έχουν ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα και θα συνεχιστούν για όσο απαιτούν οι συνθήκες. Εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε, όπως έχουμε υποσχεθεί, δίπλα στον Δημότη».

Ο Δήμος Πύλου-Νέστορος, λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις, οι οποίες συντάσσονται με την εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, έναντι του νέου Κορονοϊού nSars-CoV-2, ανακοινώνει τα εξής:

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ
Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των παιδικών χαρών, των ανοιχτών και κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Πύλου-Νέστορος, έως και τις 27-3-2020.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
Η εξυπηρέτηση των πολιτών θα είναι:
 τηλεφωνική, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου του Δήμου, καλώντας στο αριθμό 2723 (3) 60200, όπου και θα συνδέονται με την αρμόδια Υπηρεσία.
 τηλεφωνική για εξυπηρέτηση υποθέσεων ΟΓΑ
 ηλεκτρονική, μέσω των ηλεκτρονικών διευθύνσεων info@pylos-nestor.gr και dpylounestoros@gmail.com . Στα αιτήματα θα πρέπει να αναφέρονται ονοματεπώνυμο, αριθμός ταυτότητας, ταχ. Διεύθυνση και αναλυτικά το κάθε αίτημα. Η υπηρεσία θα απαντά ηλεκτρονικά ή ταχυδρομικά.
 ΜΟΝΟ για κατεπείγουσες περιπτώσεις θα επιτρέπεται η είσοδος και η δια ζώσης εξυπηρέτηση των πολιτών, οι οποίοι θα εισέρχονται στο Δημαρχείο ένας την φορά, αφότου έχει πραγματοποιηθεί καταγραφή των στοιχείων του κατά την είσοδό τους και έχουν τηρηθεί οι κανονισμοί υγιεινής.
 Το προσωπικό από δομές που έχει ανασταλεί η λειτουργία τους (ΚΔΑΠ, κλπ), θα μετακινηθεί σε άλλες δημοτικές υπηρεσίες προς υποστήριξη αυτών.
 Η απολύμανση όλων των δομών του Δήμου έχει ξεκινήσει και θα συνεχιστεί, για όσο απαιτούν οι συνθήκες.
 Για τη λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου, την επικαιρότητα και όποια περαιτέρω πληροφόρηση μπορείτε να επισκέπτεστε την επίσημη ηλεκτρονική ιστοσελίδα του Δήμου Πύλου-Νέστορος www.pylos-nestor.gr , όπως επίσης και τις σελίδες Κοινωνικής Δικτύωσης Δήμος Πύλου-Νέστορος/Municipality of Pylos-Nestor.
Η υφιστάμενη κατάσταση θα επανεκτιμείται και θα προσαρμόζεται σύμφωνα πάντα με τις εκδοθείσες πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή με δράσεις, προτάσεις, πρόγραμμα και αισιοδοξία»

admin2020

LIVE : Ημερίδα «Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή»

admin2020

Στις εργασίες του συνεδρίου λήξης του προγράμματος INITIATION ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies