Μεσσηνίας

Ενημέρωση και αποφάσεις Διαπαραταξιακής έναντι του κορωνοϊού

Αναλυτική ενημέρωση για όλα τα νεότερα δεδομένα υπήρξε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Διαπαραταξιακής του Δήμου, που λόγω των μέτρων προστασίας πραγματοποιήθηκε με τηλεφωνική σύσκεψη. Επί τάπητος τέθηκαν τα στοιχεία που αφορούν το Δήμο και τα μέτρα πρόληψης που λαμβάνονται. Υπήρξε ενημέρωση όλων των επικεφαλής των συνδυασμών που εκπροσωπούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό του Δήμου, για θέματα καθημερινής διαχείρισης, λειτουργίας και διοίκησης.

Σε ότι αφορά την καθημερινή διαχείριση, περιορίζονται οι επισκέψεις σε δομές του Δήμου, γίνεται έκκληση προς όλους να τηρούν τους κανόνες ατομικής υγιεινής και των οδηγιών του ΕΟΔΥ, ξεκινάει διαδικασία θερμομέτρησης κατά την είσοδο στο Δημαρχείο, καθώς και καταγραφή στοιχείων όσων εισέρχονται στο κτήριο.

Σε ότι αφορά την λειτουργία του Δήμου, εκδόθηκε σχετική απόφαση, ενώ προβλέπεται η εκ περιτροπής λειτουργία Τμημάτων και όπου προβλέπεται εξ αποστάσεως.

Στο πεδίο της διοίκησης, οι συνεδριάσεις των συλλογικών οργάνων και οι συσκέψεις θα πραγματοποιούνται είτε με τηλεδιασκέψεις είτε με τηλεφωνικές συσκέψεις. Στην κατεύθυνση αυτή οδηγίες έχουν δοθεί στο αρμόδιο Τμήμα του Δήμου, για την καλύτερη προετοιμασία της όλης διαδικασίας.

Επίσης, στη διάρκεια της Διαπαραταξιακής, ομόφωνα αποφασίστηκε, το κλείσιμο όλων των παιδικών χαρών σε όλο το Δήμο, καθώς επίσης και η λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς με αυστηρούς όρους.

Για ότι νεότερο, η Διαπαραταξιακή θα συνεδριάσει εκ νέου.

Διατηρούμε την ψυχραιμία μας, λαμβάνουμε μέτρα προστασίας, τηρούμε αυστηρά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή με δράσεις, προτάσεις, πρόγραμμα και αισιοδοξία»

admin2020

LIVE : Ημερίδα «Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή»

admin2020

Στις εργασίες του συνεδρίου λήξης του προγράμματος INITIATION ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies