Μεσσηνίας

Ενθρόνιση Θαυματουργού Εικόνος «Παναγίας Υπαπαντής» στην Καλαμάτα

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 5 μ.μ., στον Μητροπο­λιτικό Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας, θα τελεσθεί πανηγυρικός Εσπερινός και θα ακολουθήσει Ιερά Παράκλη­ση προς την Υπεραγία Θεοτόκο, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου.
Με το πέρας της Παρακλήσεως θα πραγματο­ποιη­­θεί η ενθρόνιση της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος «Παναγίας Υπαπαν­τής», από το μόνιμο θρόνο της στο θρόνο λιτανεύσεως αυτής.
Η ενθρόνιση της Ιεράς Εικόνος σηματοδοτεί την έναρξη των λατρευτικών εκδηλώσεων εορτασμού της πολιούχου της Καλαμά­τας, οι οποίες θα κορυφωθούν κατά το διήμερο 1 και 2 Φεβρουαρίου 2024.

Σχετικές αναρτήσεις

Αγρότες με τρακτέρ στην Καλαμάτα – Δυναμική πορεία διαμαρτυρίας

admin2020

Στρέφι: Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο με λαμπρή γιορτή

admin2020

Μελιγαλάς: Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο με λαμπρή γιορτή

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies