Κορίνθου

Ενωμένες Είμαστε Δυνατές. Δίνουμε Απαντήσεις. Ανοίγουμε Δρόμους

Οι γυναίκες της Κορινθίας, καθημερινά, στις περιοδείες μου σε όλη την Κορινθία δίνουν ηχηρό μήνυμα στήριξης. Δίνουν απαντήσεις σε όσους θεωρούν ακόμα και σήμερα ότι πρέπει να απέχουμε από την πολιτική ή από θέσεις ευθύνης. Δίνουν απαντήσεις σε αυτούς τους λίγους που ακόμα και σήμερα, μας υποτιμούν. Στις 21 Μαΐου θα δώσουν ισχυρή εντολή ευθύνης στον Κυριάκο Μητσοτάκη και θα αποδείξουν δημοκρατικά ότι η συμμετοχή και η επιλογή τους έχει αξία. Σε αυτήν την πορεία οφείλουμε να είμαστε ενωμένες ώστε να έχουμε λόγο για τις ζωές μας.
Σας ευχαριστώ που είσαστε δίπλα μου και σας καλώ Μαζί να ανοίξουμε τον δρόμο για τις νέες γενιές γυναικών που μπορούν και πρέπει να μας οδηγήσουν στο Αύριο της Ελλάδας.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

Σχετικές αναρτήσεις

Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Η συμβολή του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020 στην Ανάπτυξη της Πελοποννήσου»

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή με δράσεις, προτάσεις, πρόγραμμα και αισιοδοξία»

admin2020

LIVE : Ημερίδα «Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies