Μεσσηνίας

Επίσκεψη Αγροτοκτηνοτροφικου Συλλόγου Μεσσήνης – Μελιγαλά Στη Δήμαρχο Οιχαλίας

Επίσκεψη στο γραφείο της Δημάρχου Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου πραγματοποίησαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Μεσσήνης – Μελιγαλά, την προηγούμενη εβδομάδα , και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος κ Θεοδωρακόπουλος Χρήστος , Αντιπρόεδρος κ Θλιμμένος Παναγιωτης, ο Ταμίας κ. Σουρίλας Χρήστος και ο Γραμματέας κ. Νικολόπουλος Σπύρος .
Κατά τη συνάντηση υπήρχε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας στη περιοχή μας, την αντιμετώπιση αυτών ,που παραμένουν άλυτα στον κλάδο τους και την παρουσία που θα έχουν τα μέλη του Συλλόγου, στην 30η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη.
Η Δήμαρχος Οιχαλίας, τους ευχαρίστησε, για το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για τους απασχολούμενους της περιοχής μας στον Πρωτογενή τομέα και τόνισε ότι ο Δήμος Οιχαλίας αλλά και η ίδια προσωπικά θα είναι δίπλα τους στο μέτρο του δυνατού.

Σχετικές αναρτήσεις

«Φορολογικά, Εργασιακά Θέματα και Επιδοτούμενα Προγράμματα» που πραγματοποιήθηκε στο Μελιγαλά.

admin2020

Δυναμική παρουσία ετοιμάζει η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην ερχόμενη FOOD EXPO 2024

admin2020

ΔΡΑΣΗ ΣΕ 4 ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ «Διάλογος και δράση απέναντι στις πυρκαγιές

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies